5 Юли, 2015 03:00 3 223 5

Жена-сомнамбул се събуди... в морето

  • жена-
  • сомнамбул-
  • събуди-
  • морето

Мери Лорд изминала около 800 метра насън

Хъркате? Говорите насън? Е, то поне не влизате в морето, докато спите. 

Мetro.uk споделя, че именно такава е ситуацията с британка, която излиза от дома си насън и, вървейки, изминава близо 800 метра, докато не стига до... морето. 

39-годишната Мери Лорд, страдаща от сомнамбулизъм, се събужда, едва когато усеща солената вода в устата си и удрящите я вълни.

Жената станала от леглото си около 1:30 часа след полунощ, излязла от къщата си, минала по няколко улици и дори стъпала, докато не се събужда, обградена от морска вода. 

Опитвайки се да осъзнае какво се случва, тя започва да крещи и остава на косъм от изключително нелепо удавяне. За нейно щастие, портиер от хотел наблизо става свидетел и реагира мигновено, обаждайки се на телефона за спешни случаи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЙОХОХО

    0 0 Отговор
    "За нейно щастие, портиер от хотел наблизо става свидетел и реагира мигновено, обаждайки се на телефона за спешни случаи" - ДА БЕ ДА - ТЕЗИ ОТ СПЕШНИТЕ СЛУЧАЙ СА ДОШЛИ ТОЛКОВА БЪРЗО СИГУРНО ВСЕ ЕДНО СА СЕ ТЕЛЕПОРТИРАЛИ СПАСЯВАЙКИ ЖЕНАТА ОТ МОРСКАТА БЕЗДНА :)
  • 2 неверния

    0 0 Отговор
    Чудя се как не се е отзовала в леглото ми а в морето.

    Коментиран от #5

  • 3 GREGORY GREG

    0 0 Отговор
    При нас на всеки плаж има денонощно спасители, а при вас в България не знаем как е.
  • 4 дженев

    0 0 Отговор
    Нас ни учеха,че ако някой се дави веднага скачаме и го вадим.
    Аааа..то какво било.Трябва мигновено да реагираме като звъннем в общината на чиято територия е плажа,от своя страна те трябва да се свържат с еко комисията на района,те пък от своя страна трябва да изпратят експерт,който да оцени обстановката на место да не би да има наблизо храст или дърво на което може в суматохата случайно да му бъде откършено някое клонче.Трябва внимателно да се оцени и опасността от евентуално замърсяване
    или нарушаване на еко равновесието при извършване на спасителната акция .Ако всичко е наред и са събрани всички подписи може да се пристъпи към спешно обаждане до 112.
    Те пък тутакси трябва да уведомят пожарната и гражданска защита.Пристигайки на място те трябва да преценят до колко е безопасно да се предприемат действия без да се обезпокоят почиващите.Чак тогава може да бъде повикан дежурният спасител и след направен тест за алкохол да бъде допуснат за успокояващ разговор с бедстващата.След като приключи всичко и хората се разотидат от погребението,първият подал сигнал ще бъде сниман по телевизията.Всички участвали в акцията ще бъдат
    повишени,а на кмета на общината,областта и други длъжностни лица ще им бъде изплатено парично възнаграждение за стриктно спазване на европейските нормативни документи и общински разпоредби.Сега вече се чувствам абсолютен европеец.........
  • 5 Гост

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "неверния":

    отзовала!!!???