Last news in Fakti

19 Август, 2015 01:45 1 525 1

Бен Афлек глези любовницата си

  • афлек-
  • гарнър-
  • бавачка-
  • любовница-
  • развод
Бен Афлек вече открито демонстрира интереса си към бившата бавачка на децата си. Холивудската звезда преди дни празнуваше развода си с новото гадже, а след това й подари и супер лъскаво возило. Кристина се хвали с чисто нов Lexus, с какъвто определено не може да се похвали от джобните, които звездите й плащат, за да им гледа децата.

След новината за развода на актьора със съпругата му Дженифър Гарнър, двамата едва се търпят. Афлек дори празнуваше края на брака си, а Кристин носеше бутилката за партито при раздялата на съпрузите.

Въпреки че в момента бавачката е без работа, това не й пречи да похарчи 43 000 долара за новия автомобил. Освен това се говори, че актьорът я разхожда до Лас Вегас с частни самолети, за да се развлича с него на романтични вечери. Усилено се говори, че Кристина Оузинян е в основата на развода на Бен и Дженифър.

Съпрузите имаха 10-годишен щастлив брак, който обаче в момента се разпада заради изневяра. Двамата имат три деца – две дъщери и син. Въпреки това обаче двойката не успя да преодолее проблемите и след последната изневяра на Афлек с бавачката, се разделиха.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Крин

    0 0 Отговор
    Жалък. Мерзавец.