Last news in Fakti

5 Ноември, 2015 00:30 8 111 3

Робин Уилямс страдал от мозъчно заболяване

  • робин уилямс-
  • мозъчно заболяване-
  • самоубийство-
  • деменция-
  • телца на леви
Робин Уилямс страдал от мозъчно заболяване - 1
Снимка: БТА/АР

Актьорът Робин Уилямс, чието самоубийство миналата година шокира мнозина в САЩ и по света, е отнел живота си не от депресия, а защото е страдал от много тежко мозъчно заболяване, разкри вдовицата му.

В една от много редките си появи пред медии Сюзън Уилямс съобщи пред списание "Пийпъл", че съпругът ѝ е имал състояние, известно като деменция с телца на Леви. В последния месец от живота му то буквално е довело актьора до разпад на личността и физически проблеми. Според вдовицата на актьора са му оставали може би още 3 години живот.

"Не депресията уби Робин", каза тя пред списание "Пийпъл" по повод самоубийството от август 2014 г. "Депресията бе само един от, да кажем, 50-те симптома и беше от по-малките сред тях."

Деменцията му е започнала да се усеща година по-рано и в последните месеци симптомите са се влошили. В първото си телевизионно интервю за Ей Би Си тя каза, че 63-годишният Робин Уилямс се разпадал физически и психически. Той осъзнавал, че губи разсъдъка си и в последния месец от живота си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БР

    4 0 Отговор
    Това е един велик човек !
    Ще бъде жив в сърцата ни още дълго !
    Почивай в мир !
  • 2 Иван Господинов

    4 0 Отговор
    Мъчна работа. Човек никога не знае какво го чака зад следващият ъгъл.
  • 3 Джорджи

    2 0 Отговор
    Уникален актьор. Ще го запомня с ролята му във филма Мисис Даутфайър :)
    Мир на праха му.