Last news in Fakti

2 Октомври, 2011 11:36 1 842 0

Блогъри: Кариерата на Путин – президент, експрезидент и ботокс президент

  • владимир путин-
  • ботокс

След конгреса на „Единна Русия” руските блогъри активно обсъждат външността на Владимир Путин, бивш президент, настоящ премиер и без съмнение следващ президент на Русия.

Май Путин си е направил пластична операция, писаха блогърите, обсъждайки фотографиите на премиера на конгреса на „Единна Русия”. А писателката Татяна Набатникова писа, че не може повече да го гледа и дори го сравни с Майкъл Джексън.

Известният блогър и опозиционер Иля Яшин се пошегува в блога си с кариерата на Владимир Путин, като условно я раздели на три етапа: „2000–2008 – президент, 2008–2012 – експрезидент, 2012 – ботокспрезидент”, пише Газета.ру.

Разискват се слуховете, че Путин си инжектира ботокс. По мнението на рускоезичните потребители на интернет премиерът, който след седмица ще навърши 59 г., съвсем не изглежда на тази възраст.

За това че Путин си слага ботокс блогърите и средствата за масова информация започнаха да говорят преди година по време на визитата му в Украйна. На кадрите, излезли в украинските медии, се виждаха синини и оток около лявото око, които гримът не бе успял да скрие.

Тогава прессекретарят на Путин Дмитрий Песков опроверга твърденията за лошия външен вид на Путин и за т.нар. синини. Журналистите не са прави, вероятно това е от светлината. Но истината е, че премиерът е уморен, в последно време той много работи и през цялото време е в движение, обясни тогава Песков.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА