Last news in Fakti

2 Февруари, 2016 05:00 3 427 1

Синди Кроуфорд слиза от модния подиум на 50

  • синди кроуфорд-
  • подиум-
  • мода-
  • 50-
  • слиза
Синди Кроуфорд слиза от модния подиум на 50 - 1
Снимка: БТА/АР

Американският супермодел Синди Кроуфорд обяви, че слага край на кариерата си.

Една от иконите в световната мода през последните тридесет години ще приключи с професионалните снимки на 20 февруари, когато е и нейният 50-ти рожден ден.

"Сигурна съм, че ще се снимам поне още десет години, но вече не като модел. Приключих. Няма нужда да се доказвам повече. Успях да работя с толкова много невероятни фотографи." - бяха думите на Кроуфорд пред United Airlines' Rhapsody.

През 80-те и 90-те години американката е сред най-известните супермодели и е на кориците на много модни списания, сред които са Vogue, People, Elle, Cosmopolitan и Allure. Кроуфорд е на 5-то място в класацията "100-те най-сексапилни звезди" на списание "Playboy". През 2002 година е включена в класацията “50-те най-красиви хора на планетата” от списание “People”.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1

    0 0 Отговор