Last news in Fakti

2 Февруари, 2016 23:30 1 973 5

И все пак… Ди Каприо ще изиграе Путин

  • владимир путин-
  • филм-
  • биографичен филм-
  • политически трилър-
  • леонардо ди каприо

Политическият трилър ще представлява интимен поглед върху живота на руския президент

Холивудският актьор Леонардо ди Каприо се е съгласил да изиграе ролята на руския президент Владимир Путин в биографичен филм, който ще носи заглавието "Путин", съобщиха руски медии във вторник, позовавайки се на източници, близки до продукцията.

Очаква се лентата да започне да се върти в киносалоните през пролетта на 2017 г.

Жанрът на филма е определен като "политически трилър с факти от живота и дейността на президента и пътя му към върха на световната политика".

Филмът ще бъде продуциран от американската филмова компания Knightsbridge Entertainment, а снимките ще се проведат в Русия, САЩ и Европа.

Работата по политическия трилър за руския президент е започнала още през 2015 година, а сценарият е почти готов, заяви Валери Саарян, представител на Knightsbridge Entertainment за Европа и Азия.

Саарян отказа да назове името на режисьора, но заяви, че продуцент ще бъде Май Деймън и в лентата ще участват редица холивудски звезди.

През януари Ди Каприо заяви пред германския вестник "Велт ам Зонтаг", че се интересува да изиграе ролята на Владимир Путин във филм. "Ролята на Путин ще бъде много, много, много интересна. Много бих се радвал да я изиграя", заяви актьорът пред вестника.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 раптор

    0 2 Отговор
    Обаче за филма, оскар ще получи баш Владимир Путин!
  • 2 Vasik Atanasova

    0 0 Отговор
    ЛЕО Е ГОЛЯМ
  • 3 Доктор Чакал

    0 0 Отговор
    Да изчака 1-2 години да види създаването на Кюрдистан, разделянето на С.Арабия на автономни провинции под юрисдицията на Русия и Китай, инак ще трябва да снима и 2ра част на филма
  • 4 бонзо

    0 0 Отговор
    Тука вече ще вземе Оскар.Близо 2 метра мъж,да играе джудже от 1,55 м. Това вече е изкуство.Но да изчака 1-2 год. да види разпада на Русия ,изгонването на ботоксовото джудже и присъединяването на Сибир към Китай
  • 5 кой я тоя

    0 0 Отговор
    кой е два метра?