Last news in Fakti

28 Април, 2016 00:02 2 346 1

Парис Хилтън отново разкара милионер

  • хилтън-
  • милионер-
  • грос-
  • гадже-
  • раздяла

Парис Хилтън скъса с поредното си гадже – бизнесмена Томас Грос. 35-годишната богата наследница имаше едногодишна връзка с швейцарския милионер, с когото се запозна миналата година на Филмовия фестивал в Кан.

Списание Us Weekly пише, че Парис е била лудо влюбена в Томас и че пред всички свои близки е твърдяла, че той е нейна сродна душа и че е много по-различен от момчетата, с които досега е излизала. Хилтън дори заведе Грос на сватбата на по-малката си сестра Ники, която се състоя миналото лято в Лондон, като го представи на цялата си фамилия.

Парис дори беше споделила, че е готова да се пренесе да живее в Цюрих, където е бизнесът на любимия ѝ мъж. Тя дори сподели в скорошно интервю, че вече е готова да се омъжи и да има деца.
Преди блондинката имаше връзки с Дъг Райнхард, с Ник Картър, с гръцкия милиардерски наследник Ставрос Ниархос и с модела Ривър Випери.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДКАШ

    2 0 Отговор
    Мъжа е нужен на жената, за да и дава пари, а тая си има пари - кво се занимава с мъже?!