7 Октомври, 2011 15:57 14 481 0

Продават гола снимка на Мерилин Монро

  • мерилин-
  • монро-
  • гола-
  • снимка-
  • търг

Снимка на гола Мерилин Монро, която изстреляла кино иконата към славата, ще бъде продадена на търг.

За фотографията, направена от Том Кели, която била използвана за няколко календара, Монро получила хонорар от едва 50 долара. Актрисата използвала парите, за да направи вноска за кола, за да може да пътува в Холивуд в търсене на работа.

Четири години по-късно, когато Монро вече била известна, снимката била използвана в първия брой на сп. "Плейбой". По-късно Кели направил няколко големи копия на снимката, показваща звездата с дълга коса с фрезов цвят. Очаква се фотографията да бъде продадена за няколко хиляди паунда.

Тя ще бъде предложена на търга заедно с още няколко други снимки на звездата, включително една, на която тя изглежда невероятно бледа. Рой Шат направил фотоса в студиото си през 1955 г. и той показва Монро без много грим, с шапка и почти бледа като платно. Очаква се тази снимка също да бъде продадена за няколко хиляди паунда.

Снимките ще бъдат предложени на търг от аукционна къща Swann Auction Galleries в Ню Йорк на 18 октомври. /БГНЕС
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА