19 Юни, 2016 03:00 11 699 3

Английските жрици с корекция в тарифите си

  • проститутки-
  • тарифи-
  • евро 2016-
  • англия-
  • трите лъва-
  • намаление-
  • промоция

Случващо се на Евро 2016 явно засяга много различни аспекти от ежедневието ни.

Например в Англия проститутките излязоха със специална оферта за футболните фенове след победата на "Трите лъва" над Уелс с 2:1.

Някои от тях свалиха с 20% тарифите си в чест на триумфа на Уейн Рууни и компания. При други обаче намалението е цели 50%.

Промоцията ще продължи толкова дълго, колкото Англия се задържи в турнира, обяснява пред "Дейли Стар" надарената Манда, която обикновено  взима 60 паунда за половин час секс услуги, но сега може да бъде наета само срещу 30 паунда.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пич

    2 0 Отговор
    Ами не е честно! Една проститутка да взима за половин час 30 паунда, а шефа да се прави на маймуна и да ме прави на маймуна като ми плаща 30 лева за 8.5 - 12 часа на ден, при това тежка хамалогия? Това не мога да го понеса повече! Ще стана жиголо, каквото и да ми струва това...поне ще си докарвам по 30 паунда на половин час. А тук четох нейде докато сърфирах, че мазите се пускали по 80 и ъп лъва на час. И те вземат повечко, а се кефят? Край ,ще ида на курс за жиголо!
  • 2 Иван

    0 0 Отговор
    наскоро Руски и Турски антрополози стигнаха до заключението че маймуните пройзлизат от човека;
    та Шефати и ти е вероятно да сте стигнали върха на пирамидата;
  • 3 пич

    1 0 Отговор
    Eeee, не бих казал, че съм върха на пирамидата в еволюцията от маймунски стадий към човек...още не съм се очовечил. Тъкмо да стана човек, и братята и систърсите човекомаймуни ми окйкаг буквално еволюцията. Тъкмо щях да ставам инженьойр и мениджър в един голям завод и те взеха, че масово подмасово си го приватизираха? При който и брат и систър маймунка човеко макак да съм работил все стиснати, все алчни до безумиие все искат всичко да им вършиш, а като искаш да дадат доволно, изведнъж стават страхотни велики маймуни и не дават повечко банана. После решиф да стана пожарникар, то пък там било с връзки бе бате и всяка маймуна не вземали? В администрацията Калинки колкото щеш, но пак не ме узеха? Накрая реших да стана жиголо, но не мога да искам пари за любов бе ич ме нема ще фалирам - как да кажа на някоя маца - 100 лева на час и съм твой, не е за мен бе? Значи си оставам поредната маймуна, недоеволюирала до човек? Писах писмо до Господ да дойде в Съда да го съдя да ми плати обезщетение, дето ме е клонирал ото маймуна в човек, но е превърнал още няколко милиарда в маъймуни да ме маймунясват и с това не ми позволява да стана човек, а той не сака да доди? И сега съм на кръстопът - да бегам сред дивият запад да ставам човек през Терминал 1-2 или да се крия в гората нейде дето така и така съм си маймуна, поне ще съм в родна среда, а не да плащам екозона 1 екозона 2 на систърси и братя маймуни, щото ония ги мързи да си размърдат трътките да произведат нещо, ами все Калинкомаймуни го раздават било агенции по туй и онуй било партии било общински било стотици хиляди ящни маймунки като висулки на дойна крава да ручат по разни постчета? Направо маймунясах бре, бачо Иване? И вместо главните маймуни да съкратят 200 000 маймунки лапачки от партии, чиновници и гета от бюджета те комунистическое си си ги назначават и лапкат ли лапкат а ти се чудиш как да им снасяш на все по-алчните гърла за повече приходи бе? И те маймунясват по избори, че не ма да ти вдигат данък-рекета, а тихомълком ти натресат някой рекетче или го вдигнат? Абе мзаймунска държава, маъймунский свят, бачо Иване - няма еволюция да знаеш?