Last news in Fakti

3 Юли, 2016 04:16 3 912 1

Калвин Харис забрави набързо Тейлър Суифт

  • харис-
  • суифт-
  • хидълстън-
  • връзка
Калвин Харис забрави набързо Тейлър Суифт - 1
Снимка: БТА/АР

Калвин Харис като че ли не тъгува особено по бившата си приятелка – певицата Тейлър Суифт. И докато тя се разхожда да запознава родителите си с новия си приятел – актьорът, спряган за следващия Джеймс Бонд – Том Хидълстън, шотландският диджей бе забелязан да се закача с красива брюнетка по време на последната си нощ в Мексико тази седмица, пише Daily Mail.

Видимо Харис се отдава изцяло на нощните забавления и си прекарва доста добре с хубави момичета във VIP секцията на нощен клуб. Като че ли сред множеството красавици, той се е съсредоточил върху една с дълга черна коса и черна блуза с изрязано деколте. Фотографи веднага запечатаха погледите им, както и как общуват помежду си.

Диджеят изобщо май не мисли за Суифт, с която се раздели миналия месец. Той увери тогава, че не е имало драма по време на приключването на връзката им. Само седмица по-късно Тейлър бе вече в обятията на галантния си кавалер Том Хидълстън, с когото последно бе забелязана в Рим.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 лъва

    0 0 Отговор
    Тея и двамата мога да ги мина само да ми дадат някой лев за тая работа че без пари само на мацката мога да го подам.