Last news in Fakti

12 Октомври, 2011 12:44 4 029 0

Зомбита пострадаха при снимки на филм на ужасите

  • зомби-
  • филм-
  • ужаси

Екип на Бърза помощ, извикан на снимачната площадка на филм на ужасите в Канада, бил ужасен от кървавото меле, което заварил при пристигането си.

В действителност раните на участниците не били толкова сериозни, предаде Би Би Си.

Актьори, облечени и гримирани като зомбита при снимките на продължението на филма "Resident Evil" били пострадали при преминаването от една висока платформа на друга. Внезапно платформите се раздалечили и актьорите започнали да падат в образувалата се пропаст.

Дванадесет от участниците били приети в болница с различни наранявания - от синини до счупен крак на един от тях.

В началото изглеждаше много зле. Видях как първият лекар от Бърза помощ извика" О, Боже!", е разказал пред Асошиейтед прес шофьорът на линейката от Торонто Дейвид Ралф.

Повечето от "живите мъртъвци" са били пуснати от болницата, като седем от тях отново са се върнали на снимачната площадка, обобщава Би Би Си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА