Last news in Fakti

18 Октомври, 2011 19:12 1 846 1

Джей Ло намери нов баща за децата си

  • дженифър лопес-
  • нова любов

Известната певица и актриса Дженифър Лопес, която неотдавна се раздели със съпруг си Марк Антъни, намери нова любов.

След развода звездата бързо се съвзе и започна любовен романс с Брадли Купър. Двамата бяха забелязани на разходка в Лос Анджелис, а преди това били видени и в Ню Йорк. Певицата и новият й обожател дори се опитали да се скрият от любопитните папараци.

 

Източник, близък до обкръжението на двойката, призна, че знаменитостите понякога прекарват времето си заедно. В началото на миналия месец Дженифър и Брадли отидоха на романтична вечеря, но тогава оправдаха срещата си с това, че работят по един и същи проект и са връстници. Същият източник потвърди, че двамата са добри приятели, но напоследък връзката им преминава на ново ниво.

 

Информация на БГНЕС 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сиса

    0 0 Отговор
    Bсе`някога`ще`Остарее