1 Ноември, 2016 18:15 2 651 8

Младоженци предизвикаха фурор в интернет със секси снимка

  • сватба-
  • снимка-
  • изненада-
  • нестандартна

Младоженци предизвикаха фурор в интернет със секси снимка, съобщава британският „Дейли експрес”.

Гарет Фъргюсън, 29, и съпругата му Тони Фъргюсън, 26, решили да си направят малко "по-различна" снимка за сватбения албум на тяхната сватба миналия месец.

Двойката се позабавлявала по време на нецензурната фотосесия, която направили след основните снимки и когато гостите вече били настанени. Никой не знаел за нестандартната снимката, освен фотографът, който много харесал идеята. Близките на младоженците също се забавлявали, когато видяли изненадата.

Но когато те споделили в интернет снимката, която не съдържа видима голота, всички ги нападнали с критики. Снимката е свалена от Facebook, след като предизвикала толкова много негативни коментари от напълно непознати на семейството.

А на вас как ви се струва идеята?

 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кобилкин

    0 0 Отговор
    Свирката им е законна, какво толкова !?
    ;)

    Коментиран от #7

  • 2 ккккк

    0 0 Отговор
    Абсолютна селска история е това.Какво ще си кажат децата им след време...Простият си остава прост .....

    Коментиран от #6

  • 3 Упс

    0 0 Отговор
    До ккккк,
    Децата ще си кажат "мама изпи батко"
  • 4 Кофти

    0 0 Отговор
    А после казвате, че само в България имало чалга. Подобен манталитет и простотия ги има навсякъде! Още повече, че в Инстаграм има и други абсолютно същи снимки, тоест идеята не е дори тяхна, само са се направили на интересни. Ама като ги гледам какви са свинки и двамцата....
  • 5 mediator37

    0 0 Отговор
    Хубаво е човек овреме да си направи такива снимки и клипчета, че идва време, когато самият той няма да си вярва, че го е правил някога.
    Допада ми снимката. Усладила й се е на булката захарната пръчица. да поближе, че от това напрежение да не й падне кръвната захар.
  • 6 жожо

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "ккккк":

    Прав си! Всъщност, снимката не е нещо неморално...зависи как се гледа? Може да се тълкува, че човека си пие питието, колана му се къса, гащите му падат, булчето го хваща за да му вдигне гащите, понеже е кьоркитюк пиян... А това не е нещо неморално? Че кой би искал да остане пред камерата без тащи освен порноактьорите? :)
  • 7 самодива

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Кобилкин":

    да! да! да!
    А за всички, които смятат, че това е нередно им предлагам да си сложат бурка и да бъдат праведни колкото си искат
  • 8 Хасан

    0 0 Отговор
    Пияни,наркомани боклуци..предстааатете си имате дъщеря и тя си има такава снимка в албума си!?къде възрожденските ценности, къде са християнските ценности!!?? След това се чудят что Джанет Джексьн прие исляма..