Last news in Fakti

9 Ноември, 2016 00:30 10 462 0

Бистра Копанарова: Действайте!

  • йога-
  • щастие-
  • секси-
  • мотивация-
  • начин на живот

5 въпроса към една вдъхновяваща млада жена

Бистра Копанарова: Действайте! - 1
Снимка: Личен архив
Всички искат да бъдат щастливи, но малко си дават сметка какво значи това. А то е просто – да бъдеш свободен да правиш това, което обичаш, да бъдеш в услуга на света по някакъв начин и да ставаш все по-добър в това, което правиш. Щастието е действие. И пример за това е тази вдъхновяваща млада жена, която ви представяме днес. Бистра Копанарова е колоритна не само на външен вид. Освен тяло на модел, очи на муза и секси татуси, тя притежава и различни таланти и следва смело пътя си.

- Представи се накратко, коя си ти, как се определяш, с какво се занимаваш? - Казвам се Бистра Копанарова, зодия Скорпион, занимавам се с йога, астрология, изобразително изкуство и всичко, което ми е интересно и ми дава възможност да изразявам по творчески начин същността си.

- Какво те вдъхновява или мотивира и защо правиш това, което правиш? - Самите неща, които правя, ме вдъхновяват и мотивират. Също и всичко, което ме кара да изпитвам радост. - Как успяваш да балансираш между многообразните роли, които съвместяваш в живота си в момента? - Успявам. Те са ми приятни, а и когато човек осъзнава, че това са роли, това помага да не се фиксира в някаква конкретна представа за себе си, което му позволява да се развива и променя и ако е съзнателно - става в най-добрата за него и околните посока. - Има ли нещо, което правиш всеки ден, за да се мотивираш? - Всеки ден правя йога и се занимавам с астрология, а това, което си пожелавам, е и рисуването да присъства отново в ежедневието ми. С други думи - да намирам време.

- Как би мотивирила хората, които искат да променят начина си на живот, но все отлагат?
- Да действат - всичко става с практика и постоянство!


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА