12 Ноември, 2016 00:30, обновена 29 Юни, 2022 14:31 77 835 36

Всичко за аналния секс и повече

  • анален секс-
  • болка-
  • секс-играчка-
  • презерватив-
  • оргазъм
Всичко за аналния секс и повече - 1
Снимка: Shutterstock

Независимо дали обичате аналния секс или не, със сигурност ще ви е интересно да се запознаете със спецификите по въпроса, за които пишат в woman.hotnews.bg.

Болка? Каква болка!

За разлика от вагината, анусът не се овлажнява при възбуда. Затова повечето жени се страхуват от болка при аналната пенетрация. Но в аптеките и специализираните магазини предлагат богат избор от лубриканти и смазки на силиконова основа. Те подпомагат мускулатурата да се отпусне и предотвратяват чувството на болезненост по време на полов акт. Проникването трябва да става бавно, нежно и постепенно, за да се намали до минимум рискът от наранявания на аналната област. Аналният секс налага използването на презерватив. Това е факт. Дори да сте в моногамна връзка, презервативите са задължителни, когато става въпрос за анален секс. Защо? От една страна, те намаляват триенето, осигурявайки по-гладко проникване. От друга, тъй като аналната тъкан е крехка и податлива на микроскопични сълзи, аналният секс без презерватив може да причини възпалявания и инфекции върху пениса. Задължително използвайте отделен презерватив за всеки сексуален акт, т.е. ако започнете с вагинален секс, преди да преминете към анален, сменете презерватива, и обратното.

Не, анусът няма да се деформира.

Някои хора се притесняват, че аналният секс ще доведе до т.нар. инконтиненция (отпускане на мускула и неконтролируемо изпускане по различно време). Анусът ще се разтегне толкова, доколкото да даде възможност на пениса да проникне в него. По време на движенията мускулатурата ще се отпусне и той ще се разшири, но след края на половия акт, той отново ще приеме естествената си форма.

Ах, този оргазъм!

Някои обичат, други не. Истината е, че жените могат да изпитват изключително удоволствие от анален секс. За някои той е възбуждащ и невероятно чувствен. Това се дължи на богатата инервация, което ще рече, че анусът е снабден с много нервни окончания. Знаете ли, че при анален секс индиректно се стимулира и G-точката?

Хигиената е много важна.

Препоръчително е след секс да направите промивка. За целта седнете на ръба на ваната или клекнете в душ кабината. Отвийте горната част на маркуча на душа и го поставете плътно до ануса. Задръжте водата около 15 секунди, след което отидете до тоалетната, за да я изхвърлите.

Секс-играчка за теб и за мен!

Секс-играчката може да се окаже чудесен начин за подготовка на тялото за аналната игра. Съществуват специални играчки, чийто дизайн е така устроен, че да няма прекалено дълбока пенетрация. В секс-шоповете ще намерите голямо разнообразие от анални вибратори, анални разширители, анални топчета, анални комплекти и анална козметика.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 7 гласа.

Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Картър

    10 19 Отговор
    Венелина, не вярвай на всичко което пишат в списанията, за да не ходиш после с памперс. Ние не трябва да се отдаваме на разюздени страсти, защото уважаема, това е най- бързият начин да се преситим от партньора си и да започнем да ги сменяме като носни кърпички. Трябва да се поучим от най- начетената нация евреите, които го правят само в петък вечер и това не се прави защото на някой така му е скимнало, а за да се раждат добри и здрави деца, които след това ще образуват силен и сплотен народ, а не сбирщина от злодеи, предатели и дегенерати, които са всеки срещу всеки и всичките срещу всичко. Разбираш ли ме добре??? Просвета ни трябва и страх от Бога, а не анален секс.)

    Коментиран от #8, #9, #33

  • 2 Байхой

    4 7 Отговор
    И са че се е*еме ли, или че сменяваме гуми?? Не можах да разбера..
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 МАНАФА

    4 3 Отговор
    НАЙ ПОСЛЕ НЕЩО И ПО МОЯТА СПЕЦЯЛНОСТ.
  • 7 ром с БМВ

    2 4 Отговор
    Аз затва си ходя постоянно с една 50кубикова спринцовка - става и за секс-играчка...
  • 8 Гост

    14 6 Отговор

    До коментар #1 от "Картър":

    Задръстеняк, ти ли ще определяш кой как и къде да се е..?
    Живей си в 13-ти век, но не ни занимавай и не ни облъчвай с жалките си проповеди. Като не може да е..ш, не си измисляй псевдо плашещи поводи!!!
    Сексът е най-великото нещо, а самия Айнщайн е бил голям голям негов почитател и е оправял всички си колежки, не само в петък.
  • 9 Бат Ваню

    7 10 Отговор

    До коментар #1 от "Картър":

    Хахо пак ли ти уе? .... ха ха ха.... Аз много обичам отзад ама много! .... И ... като го вкарвам и изкарвам обичам да казвам хоп-хоп, хоп-хоп.... ха ха... А ти трее като гълташ хапчетата да казваш... хоп-хоп, хоп- хоп........ ха ха ха ха ха ха......
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Дългия

    5 4 Отговор
    Апък на мен до сега се ми се късат презервативите, когато съм в ануса!Кофти, нали?!
  • 12 Мършата

    3 16 Отговор
    Четете ся, щото ако дойдат КОМУНЯГИТЕ повече няма да има! Аз имам жена и три дъщери, казал съм им така "ходите правите каквото щете, ако щете ми доведете турци (което е нежелателно), цигани ( още повече), обаче КОМУНЯГА в къщата ми да не стъпва" !
  • 13 Волен Сидеров

    6 4 Отговор
    статията е подготовка за жените ни-когато дойдат бежанците
  • 14 mediator37

    4 4 Отговор
    Аз съм лицензиран е-ач в г.за с Международен сертификат издаден от Анадолския институт по анален секс и с район на действие Близкия изток и Югоизточна Европа- това е най-тежкият за обслужване район.

    Сгодените девойки са с предимство, евтино вземам за "анадолска закачка", и ето така хем добиват познание за живота, хем се запазва хименът в цялост за първа брачна нощ. Желаещите да повторят- на половин цена.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Младежа

    3 1 Отговор
    Госпожо / госпожице Венелина, бихте ли споделили вашите впечатления от анала, в какви пози е най-добър, малък или голям член е по-успешен, как жената се поддържа във форма за анал
  • 18 Младежо

    2 2 Отговор
    Имам предвид как прави така че дупето и винаги да е чисто и предразположено за анал ? срува ми се че не е лесно ?
    Разбира се поздравления за статията, някой я намират за "неловка" но може би не сме в крак със световните тенденции
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Вазелин

    0 3 Отговор
    Тази важна тема е необходимо да залегне в учебниците!В България всички копнеем да научим повече за аналния секс, явно ни е вродено от турското и съветското робство

    Коментиран от #21

  • 21 А бе наиш че

    1 3 Отговор

    До коментар #20 от "Вазелин":

    Сега като ко казваш напоследък, от няколко месеца ми се върти в главата "анала" , а пък и проституките в обявите повечето предлагат анал, а до преди 2-3 години беше голяма рядкост, та съм решил кат се видя с пари да пробвам, дано ми излезе хубаво и чисто дупенце
    :-)))
  • 22 Везелина М Аналова

    4 3 Отговор
    Анал и зрелища за всички,малки ,големи и още по-големи!
  • 23 лъва

    4 2 Отговор
    Тва на снимката ако го прибарам ще го ръгам във всяка една дупка без проблем.

    Коментиран от #24

  • 24 Овена

    2 2 Отговор

    До коментар #23 от "лъва":

    а сега какво ръгаш ? може бе си имаш п..ал ?
  • 25 Тодор

    5 2 Отговор
    А,бе,момичето гледа да ви ограмоти малко и да ви разнообрази секса,вий опорочавате всичко!
  • 26 Гост

    3 1 Отговор
    Нищо не се спомена за дълбоко гърло,свършване в устата или гълтане на мъжката семенна течност!?
  • 27 Mortishha

    15 1 Отговор
    Аз пък да ви кажа, относно аналния секс, че много години отлагах и бягах от темата поради легендарните разкази за болка и дискомфорт, и все не се решавах на това.. Но дойде един мъж в живота ми, който ми показа какво е да изпиташ наистина истинската наслада от секса, под всичките му всевъзможни вариянти и това да ти носи напълно умопомрачително удоволствие..което се оказа и аналния секс..така че всичко зависи от мъжкия подход към материята.. ;)
  • 28 Елиана Секулович

    16 3 Отговор
    Радвам се за теб. Когато го правиш с любов всичко е удоволствие.
  • 29 Righteous

    2 17 Отговор
    Извращение!!! Едно мръсно и гнусно извращение! Явно че на двете "дами" по-горе определено им хлопат дъските. Мръсна отврат, нищо друго! И тия където го вършите "мъже и жени" скоро ще си платите прескъпата цена за тая гадост!!!
    Господ ще ви съди!!!

    Коментиран от #30, #35

  • 30 Отговор с/у теб

    12 1 Отговор

    До коментар #29 от "Righteous":

    Кой си ти, че да казваш за какво ще съди Господ?
    И какъв си, та да определяш дефиницията за извращение?
    Истински осъдителните извращения са насилието под всичките му форми, егоизмът, простотията, лакомията, разврата, клеветите, лъжите, пиянството и още, и още подобни мръсотии!
    Ето това според мен са гадостите в света, които са гнусота пред Бога и за които ще плащат прескъпата цена тези що ги вършат! А не любовта между двама души и естествено съпровождащият я секс.
  • 31 Не желая да имам дете!!!!!!!!!!!!

    9 0 Отговор
    Ректален коитус абсолютно винаги, а само в безопасните дни влагалищен... А за мъжът когото обичам може и орален!
  • 32 Не желая да имам дете!!!!!!!!!!!!

    9 0 Отговор
    Ректален коитус абсолютно винаги, а само в безопасните дни влагалищен... А за мъжът когото обичам може и орален!
  • 33 Николай

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Картър":

    Абе ти нормален/на ли си?
  • 34 Meriy

    0 0 Отговор
    Аз искам да знам дали самото дупе омеква или овисва а не ануса
  • 35 Ястребовски

    0 1 Отговор

    До коментар #29 от "Righteous":

    Абе Папата Папата братко мир вам
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.