4 Февруари, 2017 10:49 31 160 9

Най-добрият съпруг според зодията

  • съпруг-
  • зодия-
  • риби-
  • козирог
Най-добрият съпруг според зодията - 1

Всяка жена мечтае да срещне правилния мъж, за когото да се омъжи и да създадат заедно щастливо и стабилно семейство. В помощ по пътя към тази мечта вижте какво казват астролозите за характеристиките в партньорството на всеки зодиакален знак:

Овен

Овните са известни със своята упоритост и отдаденост - ако обичат, ще обичат вечно. Никога няма да им омръзнете, нито ще спрат да ви се възхищават и винаги ще искат да имат нови преживявания с вас. Те са практични, а това ги прави прекрасни партньори.

Телец

Телците обичат материалното и ще направят всичко, за да ви осигурят охолен живот. Те са силно сексуални и със сигурност ще имате прекрасна интимна връзка. И освен всичко това, те са много мили и добри хора.

Близнаци

Животът с представител на зодия Близнаци ще бъде пътуване и никога няма да ви бъде скучно. Но трябва да свикнете с приказливостта им и с желанието им да флиртуват с хора, които дори не познават. Това е просто тяхната природа. Близнаците не остават безразлични към нищо в живота, а това се отнася и за техните партньори. Внимавайте само да не му стане скучно с вас.

Рак

Раците са известни със своята емоционалност, а също така с умението си да създават здраво и стабилно семейство.Ракът е домошар и ще бъде любящ и отдаден съпруг. Той ще се старае да ви кара да се чувствате комфортно, да бъдете щастлива и да усещате неговата любов. Споровете между вас ще отшумяват бързо и наистина ще имате най-добър приятел и любовник.

Лъв

Лъвовете са известни със самочувствието и егото си, което ще се принесат и върху вас. Лъвът ще бъде съпруг-закрилник, ще ви подкрепя безусловно и ще ви защитава яростно. Той ще направи всичко възможно по силите си, за да ви накарат да се чувствате сигурна и обичана. Ако ви обича, ще го прави с цялото си сърце.

Дева

Девата ще бъде грижовен съпруг. За него най-важното е да знае, че хората, които обича са добре, че са щастливи и се чувстват комфортно всеки ден. Девите са страстни любовници и наистина дават всичко от себе си. Макар че тяхното съзнание често е заето от тяхната следваща голяма мечта, когато влезете веднъж в сърцето им, може да останете там завинаги.

Везни

Представителите на тази зодия са ръководени от Венера, планетата на любовта, което е много добре по отношение на избора на партньор в живота. Везните обичат красотата, баланса и мира и ще направят всичко, за да сигурни, че вашият дом е хармоничен и подреден. Те ще ви предложат невероятен сексуален живот и ще държат да се чувствате наистина обичана. Везната ще бъде много романтичен съпруг.

Скорпион

Скорпионът ще бъде лоялен съпруг. Той ще бъде до вас независимо от всичко и ще ви обича силно, макар че може да не го показва явно. С представител на този зодиакален знак ще изпитате истинската дълбочина на страстта. Те са личности, за които важи принципът "всичко или нищо", така че очаквайте вашата връзка да бъде дълга и страстна.

Стрелец

Стрелецът ще бъде авантюристичен съпруг. С него ще ви бъде трудно да стоите на едно място. Той винаги ще иска да прави нещата по-интересни в леглото, да ви води на почивки през уикендите и заедно да опознавате света. Стрелците са известни с това, че когато започнат да се интересуват от нещо, те отдават цялата си енергия. Макар че ще им е трудно да се спрат на едно място, са готови да го сторят за правилния човек.

Козирог

Козирогът ще бъде отговорен съпруг. Те са известни с това, че са здраво стъпили на земята, с поглед към бъдещето и много практични. Козирозите са точният избор, ако стабилността е най-важното нещо за вас във връзката.

Водолей

Водолеят ще бъде независим съпруг. И те, както всички останали, имат нужда от любов, но държат много и на своята независимост. Водолеите много често са предприемачи, но винаги ще намерят начин да балансират вашата връзка със своите цели.

Риби

Рибите ще бъдат страстни съпрузи. Те са известни с това, че са най-емоционалният и интуитивен знак от зодиака. Когато се отдадат на някого, го правят с безкрайна любов. Рибите ще ви дадат наистина духовно и романтично преживяване - ще ви пишат стихове, ще рисуват и ще се опитват да изградят красива връзка между вас двамата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Васичка Атанасова

    11 12 Отговор
    естествено е че сме РИБИТЕ номер 1 мъже
    само дето другите не ни разбират нас
    винаги се раздаваме
  • 2 Грую

    5 8 Отговор
    Аз съм Стрелец....материално съм обезпечен, няколко имота под наем - подробности...
  • 3 Паламуда

    5 3 Отговор
    Васичка, внимавай като малко Попче, да не попаднеш в огромната паст на тъщата Акула :)

    Коментиран от #4

  • 4 Васичка Атанасова

    4 0 Отговор

    До коментар #3 от "Паламуда":

    нямам тъща
    пазя се още
    ама вече май ще се давам но тъщата е починала за сажеление
    аз съм СКАТ който цял живот мощно пори дъната на моретата и океаните
  • 5 skondik

    5 3 Отговор
    Омъжена съм за стрелец. Това, което пише за зодията, не е вярно.
  • 6 Емона

    5 8 Отговор
    И аз съм омъжена за стрелец, и всичко написано по горе е вярно... И мога да кажа че е най милия и верен съпруг и баща, единствения му недостатък е че всяка година сменя семейната кола, само Ауди му е в главата, всичко останало е ок.. Ох вече му свикнах, и научих наизуст екстри кулатро и тем подобни истории..

    Коментиран от #9

  • 7 iva

    4 1 Отговор
    az sim za telec no sa i mnogo revnivi
  • 8 Грую

    2 2 Отговор
    Аз наистина съм Стрелец и това, което е написано за зодията ми е на 95% вярно, но за съжаления на много дами, да поясня, че преди 25г. една 22 годишна акула-брюнетка с тесен ханш и дълга чуплива коса, ме захапа за вратлето и ме отведе в Гражданското, и докато не се разпиша не ме пусна, че и за капак трябваше да я изнасям на ръце.
  • 9 Васичка Атанасова

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "Емона":

    мъжа ти разбира от коли