Last news in Fakti

2 Февруари, 2017 13:37 3 594 0

Водещите световни лайфстайл телевизионни канали вече на български

  • водещи-
  • световни-
  • лайфстайл-
  • телевизионни канали-
  • български
Водещите световни лайфстайл телевизионни канали вече на български - 1

Food Network, Travel Channel и Fine Living, трите телевизионни канала на световния гигант Scripps Networks Interactive’s вече са и на български език. Зрителите ще могат да гледат любимите си предавания по Food Network и Travel Channel дублирани, а по Fine Living–със субтитри.

През февруари Travel Channel ще предложи три премиери.

Връх Еверест е трофеят за алпинистите, които рискуват живота си, за да го покорят. Сред тях е и Джеф Ивънс, който е ръководител на спасителен авио екип. Джеф е лекар, експерт, планинар и обича приключенията. „Еверест еър” е новият сериал по Travel Channel, който показва реални ситуации и предизвикателства пред Джеф и опитния му екип от шерпи и екипажа на хеликоптера.

Джош Гейтс – любител на приключенията и изследовател, се отправя към неотбелязани на картата територии в една съвършено нова поредица от епизоди на „Експедиция в неизвестното“, разследвайки най- устойчивите легенди и загадки в света. Този месец тръгва към Унгария в търсене на изгубената гробница на Атила.

Хенри Коул и Сам Лавгроув продължават своята одисея за откриване на изоставени автомобили, оставени да гният из навесите на Великобритания в поредицата „Затворени и погребани”.

Звездата от хитовия сериал „Всички обичат Реймънд”, Патриша Хийтън, разкрива таланта си на водеща и актриса пред зрителите на Food Network. Тя черпи вдъхновение от семейството и пътуванията си и кани колеги актьори, приятели и роднини, за да сподели тайните си за организиране на партита в поредицата „На парти с Патриша Хийтън”.

Гай Фиери се завръща на екрана с два нови сериала. В “Надпревара в супермаркета” по Food Network четирима талантливи готвачи се състезават в поредица от луди кулинарни предизвикателства, които ги карат да тичат между щандовете в търсене на продукти. В „ Крайпътни ресторанти, закусвални и капанчета” Гай потегля на пътешествие из Америка, за да посети най-добрите крайпътни ресторанти, закусвални и капанчета - скромни заведения, които от десетилетия сервират най-популярните местни храни.

Три са премиерите по телевизия Fine Living през февруари.

Във всеки епизод от поредицата „Мега бърлоги“ интериорният дизайнер Анитра Мекадън проектира и създава по една невероятна стая, която отразява по неповторим начин интересите и начина на живот на всяко семейство. Нейните оригинални идеи надхвърлят и най-смелите мечти на семействата, като тя преобразява стаите от скучни в ослепителни. Креативните й решения варират от къща на дърво до космическа станция за деца.

Новата поредица „Нова къща, нов живот“ представя историите на градски двойки и семейства, които искат да променят изцяло живота си, като заменят градската среда с нещо съвсем различно.

В „Избери по-малко жилище, живей където поискаш“ експертите по недвижими имоти и дизайн Тод и Джийна Дейвис помагат на семейства с ограничен бюджет да намерят мечтаната си къща в мечтания крайморски град, да я купят и да я реновират – и всичко това в рамките на техния бюджет.

„Телевизионният пазар в България е добре развит и българите наистина ценят висококачествените програми. Ние сме щастливи, че можем да предложим на зрителите сериали със световно качество, които вече са на български език и така те ще могат да им се насладят пълноценно. Тази година по трите ни канала Food Network, Travel Channel и Fine Living ще предложим няколко вълнуващи премиери и българските зрители ще могат да ги проследят заедно с милионите ни абонати по целия свят.” Това сподели Филип Лъф, изпълнителен директор на американския гигант Scripps Networks Interactive, UK & EMEA.

За Food Network

Food Network е уникален телевизионен канал, който се фокусира върху удоволствието от храната. Целта на Food Network e да бъде най- добрият приятел на зрителя като го учи, вдъхновява и забавлява със своите таланти и техните умения.

Food Network стартира през 1993 г.в САЩ и в момента е в топ 10 на телевизионните канали в страната.

Food Network достига до над 150 милиона домакинства в САЩ, Канада, Европа, Близкия Изток, Африка, страните от Азиатско - Тихоокеанския регион, Латинска Америка и Карибите.

За Travel Channel

Travel Channel е световен лидер на телевизионния пазар в сегмента за пътешествия, като разпространява 24 часовата си програма на 22 езика в 130 територии в Европа, Близкия Изток, Африка и Азиатско- Тихоокеанския регион.

Travel Channel International е част от Scripps Networks International, компанията за глобално произвоство на съдържание за Scripps Networks Interactive, Inc. Портфолиото на компанията за лайфстайл съдържание се състои от известни телевизионни и интернет брандове Food Network, HGTV, DIY Network, Cooking Channel и канала за кънтри музика Great American Country.

За Fine Living

Представяйки лайфстайл специалисти, дизайнери, модни експерти и готвачи от цял свят, телевизионният канал Fine Living предлага забавление, свежи идеи от всички сфери на живота. От Джада Де Лаурентис експерт в италианската кухня до Верн Юп, интериорен дизайнер, Fine Living работи с най- въздействащите водещи, помагащи на зрителя да подреди своя начин на живот. Програмната схема на канала е микс от забавни сериали, представящи съвременен дизайн и модерния начин на живот от целия свят.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА