5 Февруари, 2017 10:08 2 595 2

На обяд в София с Гришо и Никол

  • григор димитров-
  • никол шерцингер-
  • софия

Звездната двойка се наслади на специалитетите на Лео Бианки

Григор Димитров и Никол Шерцингер се наслаждават на престоя си на българска земя. През вчерашния ден двамата влюбени заложиха на популярния ресторант на Лео Бианки, където ги обгрижваха с най-различни вкусотии.

Любопитно е, че българският тенис ас и поп дивата са посетили заведението поотделно. Първи в ресторанта е пристигнал Григор, който по обяд е бил в компанията на своя треньор и на мениджъра си Георги Стоименов, преди да се отправи към поредната си тренировка. Григор е предизвикал голям фурор и се е снимал със свои почитатели в заведението.

По-късно Никол Шерцингер също е посетила заведението като е била заедно с майката на Григор, както и с тенис легендата Катерина Малеева.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 незнайко

    1 2 Отговор
    Григор играе тенис много добре, но защо приятелките му винаги са по големи от нето? Чудя се и на майка му, как го приема това? ВСИЧКО ЯВНО СЕ СВЕЖДА ДО ПАРИ.
  • 2 Джон Смит

    1 0 Отговор
    Голям праз!