Last news in Fakti

8 Февруари, 2017 08:30 15 038 0

Икономична диета - 7 кг за 3 дни

  • диета-
  • детокс-
  • цвекло-
  • кисело мляко
Икономична диета - 7 кг за 3 дни - 1
Снимка: Shutterstock

Ефектът от комбинацията на тези прости продукти - кисело мляко и червено цвекло - е детоксикация и бързо сваляне на килограмите - от 4 до 7 кг за три дни. Резултатът зависи от първоначалното тегло и цялостното състояние на вашата физика.

1 кг варено цвекло, 1.5 литра нискомаслено кисело мляко и 1,5 ‐ 2 литра вода ‐ това е дневната дажба в този доста оксъден, но ефективен и евтин, режим на хранене. Достатъчното количeство вода е необходимо, за да се предотврати обезводняване.

Може да направите чудесен коктейл от цвеклото и киселото мляко или да ги консумирате поотделно.
След три дни диетата е добре да се разшири чрез добавяне на варено месо и риба (до 400 г дневно, разделени на 3 дози). Също през следващите 4 дни е полезно да хапвате ябълки и цитрусови плодове. Резултатът ще надмине вашите очаквания. Но имайте предвид, че този режим е доста драстична мярка, така че, ако имате сериозни здравословни проблеми, по‐добре е изберете по‐щадящи методи за отслабване и пречистване.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА