Last news in Fakti

9 Февруари, 2017 16:22 12 743 1

7 неща, които състаряват жената

  • жена-
  • състарява-
  • кожа-
  • грим-
  • средна възраст

Има начин да остарявате красиво

7 неща, които състаряват жената - 1
Снимка: Shutterstock

Ако сте минали вече младежка възраст, но в душата си се чувствате на 18, не се състарявайте излишно в опити да запазите младостта си. Старайте се да не допускате тези врагове на външния вид в живота си и ще изглеждате блестящо във всяка възраст:

1. Наднорменото тегло

Тежестта на годините се натрупва под формата на мазнини по някога тънката ви талия. Не си позволявайте да се отпуснете! По-добре да оставите в миналото брашното, мазнини и обилната вечеря, вместо любимата си рокля.

2. Много ярък грим

Висококачествена козметика, лек грим или на очите, или на устните са достатъчни, за да изглеждате много по-млади, а не с килограм пудра, бронзант, с ярки устни и сенки на очите.

3. Дълга коса

Ценителите на женската красота - французите – отдавна са открили формулата: колкото по-възрастна е една жена, толкова по-къса трябва да бъде прическата й. Разбира се, може да има изключения, но повечето от дамите във "втора младост" с дълга коса, прибрана с пластмасови шнолки или гумени ленти, се състаряват, вместо да изберат стилна прическа, подходяща за възрастта им.

4. Прекалено силен загар на кожата

До преди няколко години, да отлетите на юг и там придобиете тен "а-ла-печено пиле" беше много модерно. За щастие, тази мода си отиде безвъзвратно. Силният тен дехидратира и без това застаряващата кожа, с което осигурява допълнителни бръчки.

5. Неподдържани ръце и шия

Именно тези части на тялото издават най-бързо възрастта на жената и затова на тях трябва да се обърне специално внимание.

6. Тийнейджърски дрехи

Една дама на "елегантна възраст" в къси панталонки изглежда по-скоро нелепо, отколкото по-млада. Ако сложите дрехите на дъщеря си или внучка са, ще си спечелите репутацията на градската луда, отколкото на младата красавица.

7. Натрапчивото желание никога да не остареете !!!

Всички сме подвластни на времето. И никой няма да се спаси от него. Затова, когато вече не сте на 25 или 35, е по-добре да бъдете елегантна жена на средна възраст, отколкото вулгарна младееща лелка. Остарявайте красиво и достойно!


Поставете оценка:
Оценка 3 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пацинко

    7 0 Отговор
    Вени, колкото и да старееш, няма да изглеждаш стара! И да не си посмяла да си подкъсиш косата... По-добре поличката!