Last news in Fakti

10 Февруари, 2017 18:33 10 619 1

ТОП 3 на най-големите лъжци сред зодиите

  • зодия-
  • близнаци-
  • риби-
  • дева-
  • лъжат-
  • празни обещания
ТОП 3 на най-големите лъжци сред зодиите - 1
Снимка: Shutterstock

Те обичат да дават празни обещания. Те могат да омайват с думи така, че да не обърнеш внимание на действията им, те умеят да свалят звезди, вижте кои са сладкодумните несериозници на зодиака:

Близнаци
Близнаците са изкусни манипулатори. В любовта могат да са хитри и изключително коварни. Идват в живота ти, изпълват го с красиви обещания, влюбваш се безумно, усещаш сигурност, но когато дойде моментът за сериозните крачки, Близнаците се спират и дават назад. Така, че внимайте с тези чаровни манипулатори.

Девa
Девите не дават дългосрочни обещания - те могат всичко тук и сега. Говорят прекалено много без да влагат особен смисъл в почти нищо от това, което казват. По-удобно им е просто човекът до тях да чуе това, което му се иска и да ги остави намира. Девите са несериозни по душа, за това не разчитайте на уговорки с тях, а си правете планове, в случай, че не се появят.

Риби
Рибите са изключително "хлъзгави" и умеят да лавират между стотици обещания. Дават вид на сериозни хора. Говорят за съвмество съжителство, предлагат и брак. Но ... дотам. Не разчитайте да стигнат до олтара. Голямата отговорност, която идва с брака, не е за тях. Рибите изчакват "да се наживеят", преди да предприемат по-серизони стъпки в живота.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гощо

    1 0 Отговор
    Венче тоя път ме разкри!!!!