Last news in Fakti

17 Февруари, 2017 00:44 1 801 0

Кейт Ъптън отново блести (СНИМКИ)

  • ъптън-
  • корица-
  • списание-
  • sports illustrated
Кейт Ъптън отново блести (СНИМКИ) - 1

Специалното издание на Sports Illustrated, което е посветено на банските костюми, отново заложи на горещата манекенка Кейт Ъптън. Американката се появява на корицата на спортното списание за първи път през 2011 година, като сесията действа като истински трамплин за кариерата й.

Ъптън краси корицата на специалното издание през 2012-та и 2013-та година , за да се завърне отново сега, за трети път.

В шоуто на Джими Кимъл в понеделник манекенката разкри, че са я събудили с изненадата, че е тазгодишната корица. Русото изушение разказа, че до последно от изданието не разкриват коя ще е красавицата, която ще получи главната роля, а именно да е момичето на корицата на специалния му брой.

Кейт Ъптън отново блести (СНИМКИ)

Кейт Ъптън отново блести (СНИМКИ)
Кейт Ъптън отново блести (СНИМКИ)


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА