17 Февруари, 2017 20:08 4 000 1

Предложение за брак пощури цял клас петокласници (ВИДЕО)

  • петокласници-
  • сащ-
  • предложение за брак-
  • учител-
  • начално училище-
  • охайо-
  • видео-
  • годеж

Колко бурна може да е реакцията на петокласниците, станали свидетели на годежа?

Предложение за брак пощури цял клас петокласници (ВИДЕО) - 1

Какво би станало, когато двама учители признаят през своите ученици от 5-ти клас, че се срещат и имат романтични чувства един към друг? А какво би се случило ако единият неочаквано предложи брак на своята любима пред погледите на цял клас от развълнувани тийнейджъри?

Отговор на тези два въпроса дава едно видео, заснето на 14 февруари в начално училище "Хари Ръсел", в американския град Уест Карълтън, щата Охайо, което за по-малко от денонощие се превърна в истински хит в интернет.

На Свети Валентин, 39-годишният преподавател по наука Джейсън Зайферт, застанал пред своите ученици, а до него застанала неговата приятелка — 28-годишната учителка по математика Али Баркър.

"Наоколо се разпространява слух, че г-жа Баркър и аз се срещаме. Така че е крайно време да поговорим за това", започва своята реч пред учениците г-н Зайферт.

След това той казва, че слуховете са верни, с което предизвиква учениците на започнат да пищят от радост. Това обаче не е всичко, тъй като, след като успява да ги успокои, учителят по науки съобщава, че е лудо влюбен в колежката си. След още един невъздържан и шумен порив от писъци и викове, той изненадващо пада на колене пред г-жа Баркър и ѝ предлага брак.

Предложението му, което се оказва изненадващо и за неговата възлюбена, предизвиква такава реакция сред учениците, които крещят неистово от радост, че е чудно как прозорците в класната стая са останали здрави.

След публикуването си в YouTube, в четвъртък, клипът е бил гледан повече от 2 490 000 пъти за по-малко от денонощие.

Вижте го!


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Nazepenata batka

    0 0 Отговор
    Radvam se kucheka