Last news in Fakti

22 Февруари, 2017 12:07 1 067 1

Вижте новите дъщери на Мадона

  • мадона-
  • дъщери-
  • близначки-
  • снимка-
  • малави-
  • осинови

В началото на февруари певицата сподели радостната новина, че е осиновила близначки

Вижте новите дъщери на Мадона - 1
Снимки: Инстаграм

Мадона сподели очарователна снимка на наскоро осиновените си дъщери, облечени в еднакви анцузи и с чаровни усмивки на лицата, пише изданието „Метро'.

След като певицата публикува снимката на четиригодишните близначки в "Инстаграм", тя бе харесана от над 102 500 души и коментирана повече от 2600 пъти.

Момиченцата са родом от африканската държава Малави и се казват Стела и Естер.

В началото на този месец певицата оповести новината за осиновяването на момичетата, като отново пусна техни снимки в Инстаграм.

"Аз съм изключително благодарна на всички в Малави, които помогнаха това да стане възможно", заяви тогава Мадона, която сподели радостта си със своите почти 9 милиона последователи в сайта за споделяне на снимки.

Вижте новите дъщери на Мадона


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 mr A

    0 1 Отговор
    Да са и живи и здрави!Само някой трябва да и подари две светлоотразителни жилетки ,че милите са много черни и ще ги губи нощно време :)