Last news in Fakti

2 Март, 2017 16:24 1 039 0

Ето такъв поглед заслужават крадците на чипс (ВИДЕО)

  • крадец-
  • чипс-
  • малко дете-
  • гледа лошо-
  • сащ-
  • дете-
  • възмутен

Видео, на което едно малко дете показва възмущението си, стана хит в социалните мрежи

Ето такъв поглед заслужават крадците на чипс (ВИДЕО) - 1
Снимки и видео: Туитър

Не си и помисляйте да се забърквайте с нечий чипс и гуакамоле, дори собственикът на храната да е твърде млад, за да ви се противопостави по някакъв начин.

Вижте как този малък симпатяга, на име Джулиан — дете, което въпреки крехката си възраст, вече има сериозно отношение към своите притежания.

Малкият сладур е овладял до съвършенство изкуството да "гледа мръсно" всеки, към когото трябва да се подхожда с недоверие или неодобрение, като крадците на чипс например.

Ето такъв поглед заслужават крадците на чипс (ВИДЕО)

Неговата братовчедка Леана е уловила точния момент, в който момченцето реагира на злодейската ръка, която се пресяга и взема от неговия чипс. Смразяващият поглед, който Джулиан хвърля на крадеца, би накарал всеки здравомислещ възрастен да си помисли добре, преди да посегне към нещо, което не му принадлежи.

Видеото от случката, Леана публикувала в Туитър и от тогава то е било споделено повече от 17 000 пъти.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА