14 Април, 2017 08:30 1 871 0

Мощно хип-хоп цунами ще помете София през май...(ВИДЕО)

  • хип-хоп-
  • софия-
  • концерт-
  • gonjasufi-
  • стругаре-
  • концерт-
  • алтернативна музика-
  • ъндърграунд

Хип-хоп силата Gonjasufi и родното ъндърграунд явление Стругаре излизат на общ лайф през май

Мощно хип-хоп цунами ще помете София през май...(ВИДЕО) - 1

Феновете на модерния алтернативен звук и счупените рими ще бъдат във възторг от задаващото се през май събитие.

На 14 май, директно от Калифорния, у нас ще се приземи хип-хоп звезда Gonjasufi, за да се присъедини към изгряващата родна звезда Стругаре, който набира все по-широка популярност.

Gonjasufi е един от най-оригиналните умове на днешната алтернативна музика. Изпълнителят би могъл да бъде описан и като най-популярният представител на мръсния хип-хоп звук в Сан Диего, Калифорния. И може би именно заради това JAY Z го покани като гост в последния си албум, в който Gonjasufi участва с парчето си Nickels And Dimes.

Калифорнийският майстор на счупените рими записва за един от най-големите лейбъли за електронната и алтернативна музика — Warp Records (издава и артисти като Aphex Twin, Boards of Canada; Bibio и Danny Brown), като само преди няколко седмици излезе последният му албум Mandala Effect.

София е последната спирка от европейското турне на Gonjasufi и се очаква да разтърси столицата ни както никой друг хип-хоп изпълнител до сега.

Какво може София да предложи насреща?

Мощно хип-хоп цунами ще помете София през май...(ВИДЕО)

Ако през последната година някой е провокирал по-сериозно с идеи и звук у нас, то това е Стругаре. След повече от половин година спотайване, предстоящата му лайф изява е още по-очаквана. Особено след появата на новия му сингъл Postmortem и хулиганското му lo-fi видео, заснето в Англия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА