Last news in Fakti

15 Април, 2017 00:30 20 184 18

Нов презерватив гарантира женския оргазъм

  • секс-
  • оргазъм-
  • презерватив
Нов презерватив гарантира женския оргазъм - 1
Снимка: Shutterstock

Учени твърдят, че са открили начин да се направи презерватив, който гарантира женския оргазъм при всеки полов акт.

Вече на пазара в Европа могат да се купят презервативите VA w.o.w., които освен, че предпазват от болести, предавани по полов път, както и от нежелана бременност, те осигуряват на жените върховното удоволствие, което очакват по време на секс. Това става благодарение на малкия вибратор, вграден в сърцевидната основа на презерватива.

Предварителните изследвания показват, че при първа употреба на презерватива 70% от представителките на нежния пол са получили оргазъм, при втора – 84%, а при трета – 100%.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 АГАТА

    23 3 Отговор
    Ние в България с тези доходи, дали можем да си го позволим???
  • 2 Скорпион29

    33 2 Отговор
    То за тая работа се изка пи....ка а не кап...т с вибратор.
  • 3 Любовник на батерии

    27 6 Отговор
    Пъхам ѝ един такъв в чантата и отивам да се напия с приятели - аман от незадоволени фусти, дето няма какво ново да ми покажат, а искат внимание!!!
    Нали сме имали егати способните мъже-любовници, какво чакате бе, от 5 години се чудя, дали не съм се оженил за най-грозната или около нас няма жив любовник - готов см да си платя, защото моята е ненаситна!!!
    Вече повече ме кефи да си пия с аверите вместо да търкам онуй месо, дето дет съм го протъркал.
    Дано някой свърши мръсната работа...

    Коментиран от #12, #16, #17

  • 4 Бай Този

    24 2 Отговор
    Ах палавнице Вени-пробва ли го вече?
  • 5 Дедо ПОП

    38 1 Отговор
    Каквото и да измислят , нивата си иска орач , с наточен палешник !
  • 6 Джудж

    33 1 Отговор
    То само с презарватив не става за тая работа си требе здрав БУЙ!
  • 7 Венелина Маринова

    19 7 Отговор
    Пробах го става ми
  • 8 ГОШО ПАСАРЕЛЕЦО

    11 1 Отговор
    Презервативите VA w.o.w. са страхотни, дори когато ти омекне го прави приятно твърд, за да продължиш отзад. Удоволствието е голямо. не ти е нужна Виагра. В кондома има мазило което ти топори кочана.
  • 9 Онзи

    6 2 Отговор
    Венче, к'во ти "Става" ?!
  • 10 Зорлем

    8 1 Отговор
    Както добре се знае всичко ново е добре забравено старо. Преди доста години Дюрекс пуснаха едно "пръстенче" с вграден вибратор, което да се нахлузва на "инструмента". Май не просъществува много този продукт. При мен, като започнеше да вибрира имах чувството, че ми е изтръпнал.
  • 11 Дедо ПОП

    21 3 Отговор
    Мъжка мъдрост ...
    - Нито една жена не може да удовлетвори мъжа така, както две.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Лили

    5 0 Отговор
    Аман от незадоволени жени.не стига,че получаеат 9пъти по голямо удоволствие о все се оплакваме.
  • 15 Иво

    1 0 Отговор
    Ние ше лижеме като не можем да го купиме
  • 16 Цоо

    0 1 Отговор

    До коментар #3 от "Любовник на батерии":

    А ти какво очакваш да ти приложи жена ти? Ами ти с такова отношение няма какво да получиш. Ето ти идея, за циничният порно мозък! Вземаш преди да си легнете, един млад ротвайлер и една сиамка или персийка, те са игриви и палави като деца. но да се познават, за да не се изядат...! целуваш женка си и пускаш под юргана или одеялото ротвайлера и котката. В това време любовта ти ще те гали нейде долу.... Само след 5-10 секунди и двамата ще получите истински оргазъм и без кондом...като ти рпазпердушинят юргана за 100-тачка гонещите се добичета долу под завивката, женка ти ще нададе вой като команч, открил стадо бизони на паша, а ти ще завиеш като алоизмамник, комуто са пробутали фалшиви пари. Ами ти нямаш въображение очакваш жена ти да ти прави кефа? Ами тя може да не знае такива неща? Дай и да прочете тази идея и ще те зарадва... сигурно е...
  • 17 Цоо

    0 2 Отговор

    До коментар #3 от "Любовник на батерии":

    Ето ти и втора идея: пускаш водата да тече в хола и отиваш да пиеш с приятели... Само след десет минути съседа ти ще дойде разярен и ще оправи женка ти и без да му плащаш. Ако не си излязъл и теб ще оправи.... Абе такива ме учудвате като теб? Все очаквате някакво чудо разнообразие, а то зависи от самите вас? Скучен бил секса ли? Скучен е за скучни хора. Аз на бившата си любов и четох четвероевангелието и я изповядвах като пхоп цяла вечер, получи 49 оргазъма само на думите "Отче наш" и на "Алилуя". Но признавам пях. абе ти съвсем ли нямаш въображение да си напхравиш готин секса? масажирай я зад ухото, с паче перо помага, ако не ти хрумне друго.
  • 18 ЦОЛЕ

    1 0 Отговор
    може пък да е със скорости