17 Април, 2017 13:59 3 115 3

Нина Добрев заби Орландо Блум?

  • орландо блум-
  • нина добрев-
  • връзка-
  • актьори-
  • заедно

Прехвърчат ли искри между българската актриса и сексапилният британец?

Нина Добрев и Орландо Блум са се впуснали в романтично приключение. Така поне твърдят американските таблоиди, които обаче нямат сигурни диказателства, че те вече не са само приятели.

Според източник на сп. "Пийпъл" двамата, до неотдавна самотни актьори, да се намерили и отскоро са двойка.

"Те се познават от известно време, но напоследък са повече от приятели. Всичко е много спокойно и безгрижно", каза източникът, който обаче добавя, че Блум е посетоил фестивала Coachella с друга жена.

Звездата на "Дневниците на вампира" също присъства на това събитие и двамата трябваше да посетят неоновия карнавал в събота вечер.

Източникът на "Пийпъл" твърди, че Блум и Добрев са се държали хладно на фестивала и са празнували на известно разстояние един от друг, само защото връзката им към момента е съвсем неангажираща.

Според друг източник обаче, Блум няма приятелка и "не иска да се обвързва, защото се наслаждава на своята ергенска свобода".

"Орландо се справя чудесно", добавя вторият запознат с живота на актьора от "Властелина на пръстените". "Той ходи по срещи и се забавлява. С Нина се познават отдавна и си прекарват чудесно, но това не значи, че имат връзка."


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гн Брутализъм

    16 3 Отговор
    НЕ МОЖАХ ДА РАЗБЕРА КОЙ НА КОГО ГО Е ЗАБИЛ?
    ИЛИ ПО ВЕРОЯТНОТО Е ОРЛАНДО ДА И ГО Е НАБИЛ.
    И, ЗА КАКВО НИ ПОДНАСЯТЕ ТАЗИ ИНФОРМАЦИЯ?
    ВАЖНО ЛИ Е ЗА ХОРАТА В БГ ДА ЗНАЯТ КОЙ И ГО Е НАБИЛ НА ТАЯ ???
    ТО ГОЛЯМА ГОРДОСТ, ЧЕ МУ Е ЯЛА ШПЕКА.
  • 2 Олигарха

    8 0 Отговор
    Е много "светски личности", мераклии за паркетни лъвове, тинейджъри и празни лейки лягат и стават с новините на деградиралите им идоли, кой пр..нал, кой се оригнал, кой на кого го е набил и т.н.
  • 3 чубака

    3 2 Отговор
    Ше й пръсне халката брат Орландиню...