Last news in Fakti

21 Април, 2017 20:21 3 981 0

Ева Лонгория отрече да е бременна

  • ева лонгория-
  • почивка-
  • хавай-
  • бременна-
  • отрече-
  • алергия

Актрисата имала непоносимост към лактоза

Ева Лонгория отрече да е бременна - 1
Снимки: Инстаграм

Актрисата Ева Лонгория беше принудена да отрича слуховете, че очаква дете, след като бе снимана с подут корен, по време на почивката си в Хавай, а снимките със светкавична скорост се завъртяха в интернет, пише в. "Метро".

42-годишната актриса твърди, че получила обаждане от семейството ѝ, след появата на снимката, на която тя носи сива прилепнала рокля, която очертава корема ѝ. Лонгория заяви, че това е недоразумение и видът ѝ се дължи на алергична реакция към сирене.

Ева Лонгория отрече да е бременна

Звездата от "Отчаяни съпруги" публикува съобщение в социалните мрежи, ада увери феновете си, че не е бременна.

"Аз не съм бременна, просто имам непоносимост към лактоза", написа тя.

Ева Лонгория е на поредната ваканция в топлите страни със съпруга си Хосе Антонио Бастон и техни близки приятели. Те се радваха на слънчевите лъчи на райския о-в Мауи.

#VacationMode 🕶🍹

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on Apr 19, 2017 at 2:01pm PDT


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА