24 Април, 2017 10:33 7 473 2

Катрин Зита-Джоунс отрече да си е правила пластични операции

  • катрин зита-джоунс-
  • пластични операции-
  • актриса

Актрисата бе обвинена, че се е подложила на корекции

Катрин Зита-Джоунс отрече да си е правила пластични операции - 1
Снимка:shutterstock

Катрин Зита-Джоунс отговори на слуховете, че се е подложила на пластични операции.

Актрисата вярва, че красотата не е най-важното нещо.

Наскоро, съвсем неочаквано, редица таблоидни издания обвиниха Катрин Зита-Джоунс, че се е подложила на пластични операции, които определено не са постигнали желания успех. Според публикациите, в опита си да остане млада и красива, актрисата си е направила няколко разкрасителни процедури, които, вместо да я разкрасят, са се отразили негативно на външността й.Катрин Зита-Джоунс отрече да си е правила пластични операции

Актрисата коментира, че въпреки всеобщото мнение и твърденията, че се е подлагала на пластични операции, тя никога през живота си не е правила това.

Тя добави, че изказването ѝ не означава, че е против пластичните операции.

"Ако някога почувствам, че трябва да се подложа на хирургическа интервенция, ще го направя", коментира Катрин Зита-Джоунс. "Никога не съм осъждала никого за подобно нещо. Ако операция може да позволи на човек да се почувства по-уверен, то коя съм аз, че да го упреквам."

"Сега, на тази възраст, започнаха да ми предлагат все по-често по-интересни и по-дълбоки роли, което е страхотно", отбелязва Катрин Зита-Джоунс, която е убедена, че една актриса не е нужно да бъде кралица на красотата..


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 YAMAHA

    4 0 Отговор
    Ох котьо!
  • 2 фен

    0 0 Отговор
    Милионите правят всичко за жената.