Last news in Fakti

24 Април, 2017 10:45 13 498 5

Съдят Филип Киркоров за убийство

  • филип киркоров-
  • убийство-
  • съдят

Инцидентът е станал при негов концерт в Атлантик Сити

Съдят Филип Киркоров за убийство - 1
Снимка: Wikipedia

Американци съдят Филип Киркоров за убийство, съобщи Life.ru.

Обвиненията срещу певеца са свързани с негов концерт в казиното „Тръмп Тадж Махал“ в Атлантик Сити. Концертът се е състоял през 2004 г. Ищците твърдят, че при излизането си на сцената Киркоров е изблъскал 70-годишният охранител Томас Роджър. Той е паднал лошо и след това години наред е страдал от болки в главата. Охранителят е починал през 2009 г.

В свои показания, Киркоров е заявил, че е изблъскал Родърс неволно. Според свидетели обаче действията му били преднамерени. Първоначално обвинението е било отхвърлено, но сега е върнато в съда от по-горна инстанция.

Междувременно стана ясно, че руската банка "Церих" съди Филип Киркоров за неплатени 25 милиона рубли (около 416 000 евро) по кредит. Делото е насрочено за 15 май. Според иска Киркоров обслужвал чинно кредита, но миналата година спрял да плаща. В същото време говорител на звездата каза, че певецът е спрял да плаща кредита, защото миналата година официално банката е обявена във фалит и по закон друга финансова организация ще поеме дейностите й. След като това се случи, певецът ще изплати задълженията си


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Елена

    48 6 Отговор
    Не е лесна работа да си звезда !Изливаш някоя помия, съдиш и ако излезе нещо си ударил джакпота.Значи дъртия американец на 70 години работил като охрана .На тази възраст сигурно на самия себе си не е бил полезен,а какво и кого охранявал е интересен въпрос.Бил блъснат 2004 година умрял 2009 година и се сетили да съдят 2017година .На който му трябват пари и леко се докоснал или се запознал с Киркоров намира метод да се възползва.
    Честит рожден ден!Честит юбилей да си жив и здрав. Свикнал си с такива случаи,4пак ще преодолееш!
  • 2 Марчо

    26 2 Отговор
    Е.ати охранитела. На 70 годин. Тия американци са съвсем чалнати. Сигурно е бил и кьорав, та не се е дръпнал овреме от пътя на Киркоров към сцената. Това е нормалната реакция на всеки охранител в музикалния бизнес. Филип трябва да го съди за опит за възпрепятстване на излизането му на сцената.
  • 3 Кака Гинка

    14 4 Отговор
    Легализиран грабеж.Типично по американски,но навлиза в практиката навсякъде - за жалост...
  • 4 Vasik Atanasova

    11 1 Отговор
    искат да вземат парите на арменчето
    кви са тези глупости
    блъснал го а той починал след 5 годни при условие че е на 70
    починал е на 75 и видиш ли ти защото филип киркоров го е бутнал
    преди 5 години

    Коментиран от #5

  • 5 Фани Мазакура

    1 1 Отговор

    До коментар #4 от "Vasik Atanasova":

    Не е арменец,а българин.