24 Април, 2017 11:30 13 502 1

Можете ли да разрешите тези 5 криминални загадки?

  • крими-
  • загадка-
  • мистерия-
  • задача-
  • трилър-
  • полиция
Можете ли да разрешите тези 5 криминални загадки? - 1

Криминалните романи, сериали и филми се радват на огромен успех по цял свят. Мистерията и разкриването на някои на пръв поглед неразрешим случай ни държи затаили дъх пред екраните и ни кара да треперим до самия край на филма. Тук искаме да проверим гледали ли сте достатъчно криминални филми, за да разрешите следните 5 загадки. Отговорите им може да видите по-долу на страницата. Успех!

1. Планинска хижа била обрана. Съседът дал следните показания:
„Чух шум от съседите и отидох до хижата, за да проверя какво става. За да погледна в къщата, първо издишах върху прозореца, забърсах го и видях, че вътре е пълна бъркотия.“
Веднага след като дал показанията си, той бил задържан. Защо го е задържала полицията?

2. Банка била ограбена по време на пожар. Един от охранителите разказал как искал да спаси една торба с пари от пожара, но точно преди да излезе от аварийния изход, се навел да си завърже връзката на обувката. Тогава някой го ударил с вратата силно и той загубил съзнание. Когато се събудил парите ги нямало. Защо е бил арестуван?

3. Терорист отвлякъл самолет. Той поискал пари и 2 парашута. Когато ги получил, скочил от самолета, но взел само единия парашут. Защо поискал втория парашут?

4. Банка била ограбена. След няколко часа парите били намерени в кактусова градина. Когато заподозрените били заловени, полицията веднага разпознала кой е извършителят на престъплението. Как е успяла?

5. Част от инструктажа на американските полицейски служители е написан на език, който те не говорят и не разбират. Защо е така?

1. Прозорците замръзват и се покриват с тънък слой лед отвътре. Съседът всъщност е стоял от вътрешната страна на къщата, а не отвън.

2. Вратите на аварийните изходи се отварят само навън, така че няма как да е бил ударен с вратата, докато е бил вътре.

3. За да може екипажът на самолета и полицията да си мислят, че той ще вземе заложник и да не повредят парашута. (Това се е случило при мистериозния случай с Д. Б. Купър)

4. Извършителят бил покрит в рани и драскотини от кактусите.

5. Това са инструкциите, които се дават само на хората, обучаващи полицейските кучета. Те са единствените, които ги разбират и знаят какви команди да дават на кучетата.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 краваря

    1 1 Отговор
    МНООООГО УМНО.... ПРАЩИ ОТ АКЪЛ.