Last news in Fakti

24 Април, 2017 20:00 4 491 4

5 истории, които доказват, че няма нищо случайно

  • любов-
  • случайно-
  • съдба-
  • живот-
  • котка-
  • дете
5 истории, които доказват, че няма нищо случайно - 1

Понякога се оказваме на правилното място и на правилното време, сякаш по нечия воля, която ни кара да си мислим, че е "просто съдба".

Тук събрахме нови 5 истории, които показват как случайността променя живота на хората.

***

Преместих се в нов апартамент. Живеех там вече две седмици. Един ден реших да си организирам СПА ден, за да се поглезя. Намазах се от глава до пети в синя почистваща глина. Тогава някой влезе в апартамента. Аз стоях неподвижно, гола, цялата синя като аватар, когато срещнах погледа на един изненадан и привлекателен мъж. Избягах до кухнята и грабнах един нож. Мъжът държеше лютив спрей и започнахме да се караме кой кой е и защо е тук. Оказа се, че това бил неговият апартамент и ми е даден под наем от баба му, която мечтала внукът и да си намери жена. Все още помним този ден. И аз все още живея тук, защото сега сме семейство.

***

Пред блока ми винаги стоеше един бездомен мъж. Веднъж дойде при мен и ме помоли за пари, за да си купи лотариен билет. Не му вярвах, че са за това, но му дадох малко пари. На следващия ден той се върна при мен, върна ми парите и ми каза: "Длъжник съм ти до смърт! Купих си лотариен билет и спечелих 250 000$! Благодаря ти!" Всъщност почти се разплаках в този момент. Толкова беше мило, че с такава малка сума успях да му помогна да си стъпи на краката.

***

Има малък площад в близост до вкъщи. Преди ходих на разходки със сестра ми доста често там. Има едно мистериозно място, където са се срещнали родителите ми, както и сестра ми и нейният съпруг. И днес, аз случайно се сблъсках и съборих един мъж на същото място. Помогнах му да се изправи и му се извиних. Сега цялото ми семейство чака да чуе датата на сватбата.

***

Преди няколко дни котката ми избяга. Съпругът ми ми каза, че най-вероятно е отишла да умре някъде, защото е на 13 години. Трябваше да обясня това на 5-годишния ни син. Вчера бяхме навън на разходка.Вече бях планирала какво щях да му кажа в главата си, когато чух детето: "Мамо, виж!" Погледнах го и в ръцете си той държеше коте - копие на Фреди, когато беше малък. Сега, новият Фреди живее с нас и аз казах да сина ми, че старата котка живее в новата версия. Тогава аз и мъжът ми започнахме да си мислим, че котките най-вероятно наистина имат 9 живота и през всичките те се връщат, за да живеят със старите си собственици.

***

Бях убедена, че животът определено има чувство за хумор. Сестра ми беше с гаджето си вече пет години. Те скъсаха и тя се омъжи за Алекс. Брат ми излизаше с едно момиче осем години. Скъсаха и той среща прекрасна жена - също Алекс. Аз скъсах с гаджето си, с което бях 3 години и наскоро срещнах един страхотен мъж. Можете ли да познаете как се казва


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Др Кескин

    12 2 Отговор
    Статия да подхранва наивинитета на емоционално нестабилни личности и да вярваме, че ако не държим здраво юздите на живота си, ей така "случайно" нещата могат да се наредят.
  • 2 чубака

    4 0 Отговор
    А па Я кога карах Кразу плез 1997 зимътъ...
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Гогол4677

    2 1 Отговор
    Демокрацията в България е успяла да сиздаде и да отгледа индивиди от различни поколения, които са ненадминати в световен мащаб по простотия и трайно, и невъзвратимо изхабяване на остатъчни и недоразвити в правилната посока мозъчни зачатъци на клетки. Изказванията им нямат нищо общо с написаното, и това е масово явление на всякъде. Човек да се отврати от такива "Факти".