Last news in Fakti

24 Април, 2017 15:07 7 482 0

Наум Шопов: Сгодих се за ученическата си любов

  • наум шопов-
  • любов-
  • актьор
Наум Шопов: Сгодих се за ученическата си любов - 1
Снимки: Фейсбук

Внукът на Наум Шопов - Наум Шопов-младши и годеницата му Теа открили заедно "светлината в тунела". Това разкриха самите те в интервю за Нова телевизия, в което разказаха как са се влюбили.

Двамата споделят, че са учили в едно и също училище в продължение на 11 години, но тогава били просто добри познати.Наум Шопов: Сгодих се за ученическата си любов

Чувствата се появили и разпалили след завършването. Наум и Теа се срещнали напълно случайно година по-късно в тунела на Софийския университет.

"Там в тунела намерихме светлината", смеят се влюбените. "Тогава започнахме да си пишем, да се срещаме... Ако не беше тази случайна среща, може би никога нищо нямаше да се случи", разказва нежната половинка от двойката.

Наум, който стана известен с ролята си на д-р Тасев в сериала "Откраднат живот" е заедно с Теа вече пет години и всеки от тях не си представя живота без другия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА