Last news in Fakti

24 Ноември, 2011 13:12 6 042 1

Рускиня помпа устни със силикон

  • устни-
  • кристина рей

Плътните, а не тънките, устни са секси, смята 22 годишната рускиня Кристина Рей.

Девойката от Санкт Петербург е похарчила близо 5,5 хил. долара за 100 инжекции за поставяне на силикон в нейните устни.

Кристина Рей обаче не смята да спира. Тя ще се подложи и в бъдеще на нови козметични инжекции за уголемяване на устните й.

Първата стъпка тя направила на 17 години. След серия от подигравки от свои съученички, че няма гадже, тя решава да прибегне до силикона.

„Смятам, че сега устните ми изглеждат фантастично. Много често на улицата ми се смеят и ми се подиграват, но ми е все едно“, заявява Кристина Рей. Нейни приятели отбелязват, че много често на улицата случайни хора я снимат със своите мобилни телефони.

Британските медии отбелязват, че манипулациите не са дали нужния резултат. В наши дни Кристина продължава все още няма приятел, но все пак е намалила инжекциите до една на няколко месеца.

В момента девойката от Санкт Петербург смята да се подложи на операция на носа и ушите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ВИП АМГ

    0 0 Отговор
    luda