Last news in Fakti

25 Април, 2017 12:02 2 197 0

Снимка вдъхнови Риана и Лупита за филм (снимка)

  • лупита-
  • риана-
  • филм-
  • туитър-
  • twitter-
  • лупита нюон'о-
  • снимка-
  • идея

Идеята за филм се роди от снимка, публикувана в Twitter

Снимка вдъхнови Риана и Лупита за филм (снимка) - 1
Снимки Архив АП/БТА

Певицата Риана (Rihanna) и актрисата Лупита Нюон'о (Lupita Nyong'o) се запалиха по идеята да снимат филм, в който да бъдат главни действащи лица. Всичко започна от една снимка, публикувана от фен в социалната мрежа Twitter, съобщава Би Би Си.

Снимката, направена на модно шоу през 2014 г., бе споделена с коментар: "Риана изглежда като измамница, чиито жертви са богати бели мъже, а Лупита е най-добрата ѝ приятелка, компютърен гений, която ѝ помага да планира измамите".

Така се зароди и идеята за филм, която Риана и Лупита прегърнаха и дори обявиха, че са напълно готови да я осъществят.

Снимката привлече вниманието на носителката на Оскар Нюон'о преди няколко дни, а малко след това и Риана се включи в обсъжданията, като заяви, че е готова да осъществи идеята за филм.
Феновете се побъркаха.

Из Twitter се завъртяха множество публикации, в които се заговори за евентуалния филм и сюжета му.

Един фен препрати идеята към режисьора на "Селма" Ава Дюверне, заявявайки, че тя е човекът, който трябва да поеме проекта. Това много се хареса на Дюверни, която написа: "Светлината е нагласена. Камерата е настроена. Готови да започнем да снимаме тези кралици."

Снимка вдъхнови Риана и Лупита за филм (снимка)
Снимка Туитър


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА