Last news in Fakti

16 Май, 2017 13:38 3 350 1

Деси Добрева спира времето “Тази нощ” (ВИДЕО)

  • деси добрева-
  • песен-
  • летен хит-
  • тази нощ-
  • ново парче

Парчето е плод на съвместната работа между певицата и Явор Русинов

Деси Добрева спира времето “Тази нощ” (ВИДЕО) - 1

Изпълнено с романтика и вдъхновено от лятото, с мирис на море и усещане за полепнал пясък по краката и сол по бузите, новото свежо парче на Деси Добрева ще ви накара да мечтаете.

Новото лятно парче на Деси Добрева “Тази нощ” ще спре времето, за да ви запрати в паралелната реалност на онези дни, когато сте били истински влюбени, истински щастливи, истински…

Смело окачествена като “хитът на лято 2017”, тази песен вълнува, припомня, предизвиква към живот, изпълнен с честност, топлина и смисъл. А морето — то е вечен фон на всяко незабравимо приключение.

Деси Добрева спира времето “Тази нощ” (ВИДЕО)

Парчето е плод на съвместната работа на Деси Добрева и Явор Русинов. Текстът е на Невена Русинова, продуцент е самата Деси Добрева. Режисьор на клипа е Васил Стефанов, а автор на концепцията е Стефка Николова.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 С гол в ръката акордеон

    1 2 Отговор
    Белослава номер две? Бляк
    По добре да не се гледа!