23 Юли, 2017 12:42 2 110 5

Мария Илиева: Пускам нов сингъл и има любов в живота ми

  • мария илиева-
  • нов сингъл-
  • нова песен-
  • мюзикъл-
  • оркестър без име-
  • любов

Певицата е изключително заета с многобройните музикални проекти, с които се е заела

Мария Илиева: Пускам нов сингъл и има любов в живота ми - 1
Снимки: Instagram

В последно време Мария Илиева е изключително заета с работа, толкова работя, че не ѝ остава време за дребни неща като спорта. Певицата е на път да пусне нов сингъл, предстои ѝ да представи премиерно мюзикъла "Оркестър без име" заедно с Георги Мамалев и Катето Евро.

"Подготвям новия ми сингъл, чиято премиера е в края на юли. Имам още няколко интересни проекта до края на годината, които нямам търпение да представя!", заяви певицата в интервю за dir.bg.

Освен работа обаче, Мария Илиева има време и за личния си живот, който умело съумява да опази в тайна от досадните таблоиди у нас. В последно време се понесе мълвата, че в живота на певицата е влязъл тайнствен млад мъж. Както и до сега, и в последното си интервю тя запази тайната си.

"В живота ми има много любов, това е най-важно за мен. Любовта е най-големият двигател за живот. Щастлива съм", споделя тя, без да дава повече подробности, с което предизвика още повече любопитство, тъй като нито отрече, нито потвърди слуховете.

Мария Илиева: Пускам нов сингъл и има любов в живота ми

Сред проектите, с които се е заела родната поп звезда тази година, е и мюзикъл по култовия филм "Оркестър без име".

Ето какво разказа Мария за шоуто: "Започват репетициите за мюзикъла и много се вълнувам от първата ми среща с екипа на сцена. Имам честта да участвам в този изключителен по рода си високотехнологичен спектакъл редом до някои от най-големите ни актьори — Станимир Гъмов, Румен Угрински, Стефан Щерев, Николай Урумов и със специалното участие на Георги Мамалев и Катето Евро. Продуцентите ми повериха ролята на Ваня, изпълнена във филма от изключителната Мария Каварджикова. Имам голямото удоволствие да изпея и култовата песен на Маргарита Хранова (с автори Борис Карадимчев и Александър Петров) “Оставаме”. В ролята на Рени ще бъде прекрасната и талантлива певица Неделяна Христова-Нел. Ще бъде нещо грандиозно и запомнящо се."

За летния сезон Мария, както и повечето родни изпълнители, ще се пренесе към морския бряг.

"Имам много клубни участия по нашето Черноморие, специален гост съм на Happy Energy Tour 2017, предстои ми самостоятелен концерт в летния театър на Варна на 11-и август", споделя накратко програмата си поп изпълнителката и допълни: "Благодарна съм за цялото внимание и любов, които получавам всеки път на сцената!"


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Наско

    3 1 Отговор
    А Попандов няма ли да включите?
  • 2 Дара

    2 3 Отговор
    Ще гледам всичко подготвено.Надявам се да ми хареса.
  • 3 Дамяни Курестия

    5 3 Отговор
    Дремеми за Тая Трътла. Има ли любов , нямали.. Пък и ква певица е тая кобила. Ха ха.
  • 4 АГЕНТ ТЕНЕВ

    4 1 Отговор
    МАРИЯ ...ПРЕКРАСНА СИ....

    ОБИЧАМ ТЕ....!!!!!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.