Last news in Fakti

5 Август, 2017 16:58 2 649 5

Гаджето на Роналдо на диета преди раждането

  • родригес-
  • бременност-
  • диета-
  • роналдо-
  • раждане
Гаджето на Роналдо на диета преди раждането - 1
Снимка: БТА/АР

Кристиано Роналдо наскоро потвърди, че приятелката му Джорджина Родригес е бременна и той ще става баща за четвърти път. 23-годишната хубавица също накрая проговори по темата като сподели, че е на стриктна средиземноморска диета.

„Аз съм семейно ориентиран човек. Обожавам децата, природата и животните. Обичам да се грижа и за себе си като спортувам и съм на балансирана диета. Опитвам се да консумирам натурални продукти и да избягвам тежки меса като пазя средиземноморска диета“, коментира хубавицата цитирана от Daily Mail.

Чаровната брюнетка по всяка вероятност е в петия месец и според мълвата очаква момиченце. За Джорджина това ще е първо дете, докато за Роналдо – четвърто. Футболистът има 7-годишен син Кристиано Джуниър и близнаците Ева и Матео, които се родиха през юни тази година в американска болница. И трите наследника на звездата са от сурогатна майка. Неотдавна в интервю пред китайска медия успешният футболист сподели, че иска да има 7 деца.

Близки до двойката споделиха пред португалски вестник: „Те са много щастливи от факта, че ще имат бебе. Всички обожават Джорджина и са доволни, че точно тя е негова половинка“.

Хубавицата е наполовина испанка, наполовина аржентинка и се запознава с легендата Роналдо миналата година в магазин на Gucci в Мадрид, където е обикновена продавачка.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 no name no face no number

    2 0 Отговор
    нито един човек не е обикновен. Аман от тъпи медии. Всеки си върши задълженията. Може да е най добрата продавачка. Не го виждам Роналдо като необикновен или пък бог. А вие??? Имал е късмета да върши тази работа и са взима тези пари, но с нищо те е повече от другите. Дори се съмнявам да е тай- добрия. Има толкова таланти, които поради бюрократични причини не стигат до там където заслужават. Така, че извинете , но не е редно да дискриминирате хората на финансов принцип.
  • 2 no name no face no number

    1 2 Отговор
    Грешно възпитавате и подрастващите. Това ли са Евро-атлантическите супер прехвалени ценности.

    Коментиран от #3

  • 3 Диди

    0 2 Отговор

    До коментар #2 от "no name no face no number":

    На долният пост сложих +,но на този -. Моля,да помислиш преди да пишеш.

    Коментиран от #4

  • 4 Кака Гинка

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Диди":

    Уважаема,не се самоназначавай за арбитър или цензор;пиши си плюсовете и минусите и не казвай на хората какво и как да мислят!Отдавна сме преценили колко ти е сивото вещество - не бъди нахална!
  • 5 Кирил Николов

    0 0 Отговор
    Баща на 4 деца а може и 5 , не за четвърти път . АМАТЬОРИ .