Last news in Fakti

28 Август, 2017 13:00 33 627 23

Мистериозни явления в къщата на Ванга

  • явления-
  • мистерия-
  • къща-
  • баба ванга-
  • рупите-
  • петричани

С отминаването на 11 август – датата, на която пророчицата умира, зачестяват мистериозните явления в нейната къща

Мистериозни явления в къщата на Ванга - 1

Баба Ванга не присъства телом в нашия свят, но намира начин да окаже подкрепа на нуждаещите се.

С отминаването на 11 август – датата, на която пророчицата умира, зачестяват мистериозните явления в нейната къща, пише "Петел.бг".

В стаята на петричката врачка сякаш някой шепне, а леглото й вибрира, когато някой угрижен посетител отправи зов за помощ към духа й, казват очевидци.

Много хора са забелязали, че в къщата на пророчицата сякаш действа тайнствена необяснима сила, която нараства през август.

Известният писател Румен Леонидов разказва, че преди време посетил къщата на Ванга и когато се изправил пред леглото й да се помоли, то се разтресло. Писателят станал неволен свидетел на този феномен, за който няма друго обяснение, освен че духът на Ванга бди над хората.

Мистериозни явления в къщата на Ванга
Снимка: Румен Леонидов

И това не се случва за първи път.

През 2013 г. през нощта срещу Архангеловден свидетели разказват как Рупите били залети от необикновена светлина, която огряла цялата местност.

Петричани смятат, че духът на Баба Ванга се е появил да посети родното място на пророчицата и да напомни на хората, че тя не ги е изоставила и бди над тях.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дедо ви

    65 4 Отговор
    Да ме прощавате, но леля Ванга не е родена в Рупите... Там е живяла.
  • 2 Сссс

    33 115 Отговор
    Баба Ванга не е светица,а демон и незнам как църквата мълчи и угажда на хората за нейните способности,тя трябва да бъде анатемосана ,а не канонизирана за "светец"

    Коментиран от #3, #4, #6

  • 3 Emperorex

    71 25 Отговор

    До коментар #2 от "Сссс":

    Демоните не помагат на хората а обратното сещаш ли се,или нещо не мои са сетиш.
  • 4 Све

    78 12 Отговор

    До коментар #2 от "Сссс":

    Църквата е САМО Институция
    Вярата е важното
    Църквата ни вече не служи на народа
    И няма никакви социални функции
    Гейовете там взимат властта
    Срамно
  • 5 Кирил Клисарски

    63 13 Отговор
    Аз съм със добри чуства към баба Ванга. Народа ни ще я помни винаги със добро.
    Никой не е месия във собствената си страна.
  • 6 Грос

    23 73 Отговор

    До коментар #2 от "Сссс":

    Подкрепям те напълно!!!! В средновековието такива вещици са ги изгаряли на клада.

    Коментиран от #18, #20

  • 7 Сюжетна линия

    12 25 Отговор
    Църквата е проводник на врейски прочит за света.Търси се вярване и приемане на библейските догми. Според тях има божи народ и обещение този 'народ' да властва и командва над останалите. Ислямът е от същата поредица - наричат се аврамистични/книжни вери. Та църквата си изгражда невежетсво, суеверия и посредтсвеност. Ванга и сие са само част от илюзията като играят ролята на лошия спрямо църквата. А иначе лежи на същите суеверия, страхове, емоции, невежество и посредственост. Много, много много опити има от следния тип: хора, КОИТО по НИКАКЪВ начин не са чували, виждали, знаели за даден светец и свято място как се чувстват пред него - НИКАК, никак по-различно. Един обикновен кореец, турчин, канадец ще мине и ще замине през Рупите като бърз влак. Същия може и да 'почувства' обаче 'светостта' на познато за него нарочено място. Тъй че въпрос на вярване и носъзнато внушение. Леонидов ако не беше женен за свята жена от светя народ нямаше да е лансиран, при все че е чувствителен и честен човек.
  • 8 Цар

    21 30 Отговор
    Демони са и казвали какво да говори и прави. Това са глупости, че демоните не помагали. Просто са имали някакъв дневен ред и са го правили. Интересното е че като се е помолил се е разтресло леглото. демоните не търпят на молитви и откачат. Затова се е разтресло. Ае дълга и широка и доста дълбока тема.
  • 9 Дженев

    32 31 Отговор
    Библията е категорична - такива врачки,екстрасенси ,астролози, оракули и тем подобни - всичко е сатаниски контингент.Бягайте далече от тях и стига ги пробутвахте за Божии хора.Молете се на Бога не на мъртъвци.Помагат на хората - да ,ама за погубление.

    Коментиран от #11

  • 10 Пазарен Либерализатор

    19 14 Отговор
    И един мармот завива шоколад в станиол....
  • 11 Константин-Ром

    28 18 Отговор

    До коментар #9 от "Дженев":

    Да,Бог да те благослови,много си прав.Там действа силата на Дявола.Само БОГ е истината пътя и живота АМИН.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Кубрат Пулев

    5 6 Отговор
    Дано Кубрат да бие Пулев на 28-ми октомври
  • 14 гост

    16 13 Отговор
    Бравос, то "Петел.бг" е най-достоверния сайт, на който да се позовете! И да, "един мармот завива шоколад в станиол" е повече новина от това! :P
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 puqkbg

    14 3 Отговор
    Извинявайте ама да коментирате информация от petel.bg не си струва.... това е сайт за фалшиви новини !
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Гоголондон

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "Грос":

    Може и да не си наред с главата,ама кога си бил при Ванга и какво ти каза.ЗАЩОТО АЗ БЯХ ТАМ ПРЕЗ 1989г.април.За 14 дни престои на Рупите видях,чух и научих много.а това което ме попита и каза помня и до днес

    Коментиран от #19

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Арсеник

    1 2 Отговор

    До коментар #6 от "Грос":

    А ТИ ОЩЕ ТАМ ЛИ ЖИВЕЕШ
  • 21 Vankata

    3 1 Отговор
    Хора молете се като знаете ли молете на бог. относно врачки, ходил съм познава ли са, но и хубаво не съм видял след това. имайте повече вяра на църквата без да съдите по неините представители за бог. има ги всякакви но те си носят отговорността!
  • 22 България

    0 0 Отговор
    За какво отиваха парите,които се събираха от посетителите при баба Ванга????Знае ли някой???Идвали са хора от цял свят и баба Ванга е помогнала на много хора!!!!
  • 23 тцтц

    2 0 Отговор
    Във Второзаконие 18:10-12 Бог казва: “Да не се намери между тебе някой, който да прекара сина си или дъщеря си през огън, никой чародей, астролог, гадател, или омаятел, никой баяч, запитвач на зли духове, врач, или запитвач на мъртвите; защото всеки, който прави тия дела, и омразен на Господа, и поради тия мерзости Господ твоят Бог изгонва тия народи от пред тебе.”


    Лъжливо пророкуват пророците в името Ми; Аз не съм ги пратил, нито съм им заповядал, нито съм им говорил; те ви пророкуват лъжливо видение, гадание, суетата и измамата на своето сърце.”


    Ванга означава зъл дух... Който иска ще чете, който не ще си остане в заблуда.