7 Септември, 2017 12:20 3 108

Мъж стана затворник в апартамента си, благодарение на куриер (СНИМКА)

  • куриер-
  • пратка-
  • пакет-
  • залости-
  • хвана в капан-
  • затвори-
  • апартамент-
  • калифорния

Несъобеазителният служител на куриерската фирма оставил праткана на глупаво място

Мъж стана затворник в апартамента си, благодарение на куриер (СНИМКА) - 1
Снимка: shutterstock

Куриерите, които ви доставят различни пратки у дома, могат да причинят куп проблеми и главоболия, най-често свързани с дълго и изнервящо чакане или оправданието, че не са ви открили на посочения адрес и пратката ви е заминала към някой от офисите на фирмата, откъдето трябва да си го вземете сами.

И ако все пак куриерът се опита да ви помогне и да ви улесни, като остави очакваната от вас пратка пред, в или около дома ви, нещата могат да се объркат още по-ужасно. Например доставчикът да хвърли пакета през отворен прозорец и той да падне в тоалетната или върху включена печка. Звучи кошмарно. Но още по-неприятно би било ако ви залости в собствения ви апартамент.

Именно в такава ситуация попаднал Джеси Лорънс от Калифорния. Мъжът, превърнал се в затворник в собствения си дом, сподели снимка в Twitter, към която написа: "Хей вие от UPS, вашият шофьор остави този пакет под дръжката на входната ни врата и ни остави залостени в нашия апартамент. Трябваше да се обадя за помощ, за да мога да изляза."

Мъж стана затворник в апартамента си, благодарение на куриер (СНИМКА)

Тази публикация в социалната мрежа поражда толкова много въпроси. Като на първо място, "ако е бил в апартамента, защо не е отворил на куриера, за да си вземе лично пратката?" или "Защо куриерът не е изчакал да му отворят, за да предаде лично пакета?"; "Защо би го заклещил под дръжката на вратата?" Предполага се, че служителят на куриерската фирма се е тревожел да не би пратката да падне и да се повреди или счупи ако просто я остави отстрани. Но това, което изобщо не е осъзнал е, че с действието си изобщо не е бил в помощ на получателя, а дори напротив.

За щастие тази нелепа и леко комична история завършва с щастлив край и Джеси успява да излезе от апартамента си.

Публикуваната от него снимка в Twitter обаче, предизвика недоумение у някои потребители, които се запитаха: "Как е успял да направи снимката, когато е бил залостен в капан от другата страна на вратата.

Мъж стана затворник в апартамента си, благодарение на куриер (СНИМКА)



Свързани новини