Last news in Fakti

14 Септември, 2017 15:37 1 338 5

Защо да се омъжите за жабок, а не за принц?

  • брак-
  • красавци-
  • непривлекателен-
  • мъж-
  • жена-
  • семеен живот-
  • изслдване

Изборът на непривлекателен мъж е ключът към щастлив и спокоен семеен живот

Каква е тайната на спокойния, щастлив и безоблачен живот? Може би са нужни любов и разбирателство? Може би сексът е от съществено значение? Или времето, споделено с половинката? Всъщност се оказва, че за траен и щастлив брак е нужно просто да изберете непривлекателен мъж. Според учени, това е така, защото красавците най-често провалят връзката, съобщава сайтът Life.

Изследователи от университета на Флорида установиха, че най-трайни и щастливи са браковете между привлекателни жени и грозновати мъже.

Тайната на успеха при подобни връзки е, че мъжете, чиито жени са значително по-привлекателни от тях самите, се стараят по всякакъв начин да угодят на своите половинки. Те постоянно ги затрупват с подаръци, поемат голяма част от домакинската работа, а в леглото се стремят да се покажат в най-добра светлина.

Всичко това прави съпругите на непривлекателните мъже щастливи, а това е гаранция за стабилен и безоблачен брак.

В изследването, което достига до този извод, са участвали 130 двойки, чиито семеен живот продължава вече около 30 години.

По време на изследването била открита и обратна зависимост. Дамите, които минавали за по-малко красиви от съпрузите си, живеели в постоянен стрес. Те се подлагали на свирепи диети, губели много сили за физически упражнения и правели всичко по силите си, че и отвъд тях, за да изглеждат по-секси.

В своите заключения изследователите също така коментират, че кКрасивите мъже рядко помагали в домашната работа и въобще не се стараели в изграждането на отношенията с половинките си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 И таз добра

    12 2 Отговор
    Естествено,а жена му може да си връзва п.тката на панделка,където и когато си иска

    Коментиран от #2

  • 2 Л.К-а Ап.

    4 7 Отговор

    До коментар #1 от "И таз добра":

    😃 Смея се с глас...
    Типична,реакция на българският мъж..:))
  • 3 Виолин

    8 1 Отговор
    Точно така е..
    По-грозничък е правилният избор! Прекалено суетните и красиви мъже са егоистични и арогантни...
  • 4 Радо

    9 2 Отговор
    То и за жените важи същото, ако се ожените за някоя супер красавица, ще ви се качи на главата, ще е мързелива и глезена, и всички мъже ще искат да я ч.кат, даже и приятелите ви, затова някоя средна класа, да е работлива и къщовница, и да си гледа добре децата.

    Коментиран от #5

  • 5 Шатфонтен

    9 0 Отговор

    До коментар #4 от "Радо":

    Много си прав млади момко ..Разсъждаваш мъдро!