Last news in Fakti

18 Септември, 2017 14:34 1 482 3

Семейство повика властите заради мръсен чорап (СНИМКИ)

  • мръсен чорап-
  • паника-
  • грешка-
  • засрамени-
  • чорап-
  • безжизнен гущер-
  • гущер-
  • rspca

Притеснени те звъннали в Кралското общество за превенция на насилието към животните, за да се справят с "нещото"

Колко ли засрамени бихте се почувствали, когато осъзнаете, че мъртвото животно под леглото, заради което сте повикали властите, всъщност е стар и много мръсен чорап?

Такова притеснение изпитали членовете на британско семейство, които паникьосано се обадили в Кралското общество за превенция на насилието към животните (RSPCA — Royal Society for the Prevention of Cruelty to Animals), заради "нещо", което по грешка взели за безжизненото тяло на гущер, пише британският вестник Metro.

Раираното розовеникаво "същество" било забелязано под едно от леглата в семейна къща в Ковънтри. Притеснени за здравето на детето си, родителите повикали на помощ благотворителната организация за хуманно отношение към животните.

Вик Хър, служителката от отдела за събиране на животни, която се отзовала на обаждането, разказа пред медиите, че се приближила внимателно до "нещото", тъй като не била сигурна какъв вид гущер може да се е спотаил под леглото.

"Беше с дължина около 18 см и широко около 5 см. Подаваше се от ръба на леглото и изобщо не помръдваше", разказва служителката на RSPCA.

Заради недостатъчната светлина под леглото Хър извадила фенерчето си, за да огледа по-добре. "Тогава изведнъж осъзнах, че това изобщо не е гущер. Всъщност то никога не е било живо... беше просто стар и мръсен розов чорап на райета!"

"Преди да си тръгна препоръчах на младото момиче, под чието легло лежеше забравения чорап, да подреди стаята си и да се грижи по-добре за чорапите си. Преди това обаче, ѝ напомних, че другият чорап може да се появи съвсем скоро, защото чорапите обикновено вървят по двойки", добавя още служителката на благотворителното дружество.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 организация за защита на чорапите (ОЗЧ)

    11 3 Отговор
    Семейство типични зелени толерасти мърлячи !
  • 2 Гост

    4 0 Отговор
    Всички в тази Британия са такива мърлячи, затова има толкова българи които ходят да им чистят жилищата за смешни суми.
  • 3 БЪЛГАРИН

    2 1 Отговор
    Не е новина,това не са хора,а обикновени тъпи поданици на нейно величество хахахах