Last news in Fakti

28 Септември, 2017 16:56 1 041 2

Българска шевица украси бутилки

  • българско-
  • кисело-
  • мляко-
  • китайци

Представят мотиви от шевиците на шест български етнографски области

Емблематични стъклени бутилки ще бъдат облечени в мотиви от шевиците на шестте български етнографски области – Пиринска, Тракийска, Родопска, Шопска, Добруджанска и Северняшка.

Кампанията „Събери вдъхновение от България“ беше представена от едни от най-успешните формации за народни танци у нас - ансамбъл Чинари. Специален консултант по проекта е доцент Ана Лулева от Института по етнология и фолклористика с етнографски музей към БАН

България не за първи път е страната, доказала се като новатор в историята на бранда. Логото на кирилица постига нечуван успех в световен план.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    5 0 Отговор
    Абсолютна гавра с българските символи. Отровната кола, символ на капитализма да се съчетава със символите на българското... Абсолютна гавра.

    Коментиран от #2

  • 2 гостуващ

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "гост":

    Абсолютно вярно!!!
    Браво за добрия коментар!!!