Last news in Fakti

31 Октомври, 2017 00:30 9 895 10

Забравете за червеното бельо

  • бельо-
  • червено-
  • черно-
  • секси

Червеното бельо е в дъното на класацията за най-секси цвят на бельото, според мъжете

Забравете за червеното бельо - 1
Снимка: Shutterstock

Изберете черно бельо и забравете за червеното, за да сте по-съблазнителни за любимия си мъж, съветват британски учени. Макар че анкетата, направена от тях, показва, че според жените червеният цвят е секси, за мъжете черното бельо е на първо място, докато червеното е чак в дъното на класацията. Над 50% от участващите в анкетата мъже твърдят, че червеният цвят е най-малко секси.

Другите цветове, които не се възприемат за особено съблазнителни, са бежово и розово. Дамското бельо трябва да бъде в черен цвят според 47% от анкетираните британски мъже. А 34% от мъжете поставят на второ място по сексапил белия цвят на дамското бельо.

Според друго изследване жените, които предпочитат да носят черно бельо, са много по-разкрепостени от останалите.

Дона Доусън, психолог от Великобритания, смята, че можете да познаете сексуалния темперамент на жената, ако разберете какъв цвят бельо предпочита да носи. Според нея бялото, като символ на невинността, е изборът на жените, които може и да не знаят много за секса, но пък имат желание да се научат. Червеният цвят е предпочитан от жените, които са много страстни. А изборът на бежово бельо издава, че жената има спокоен характер, а в сексуално отношение такива жени са искрени и ясно заявяват желанията си.

Жените, които предпочитат зеленото бельо, обикновено поставят кариерата на първа позиция в живота си и много рядко споделят леглото си с някого, твърди Доусън.

Ако жената носи розово бельо, това означава, че е романтичка, която има нужда да се чувства обичана, категорична е британската психоложка.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иван Господинов

    27 5 Отговор
    Никакво значение няма подаръка в каква опаковка идва. Ако ще ми сервирате целулитен г.з и ц.ци като уши на дакел ако ще и в сарамбозаво на тракторчета да е нема да го пипна.
  • 2 Бесен Язовец

    27 1 Отговор
    Тръгнали да питат британски ге...ве за цвят женско бельо Лилав е истинския цвят на истинската мръ..ца самоче за да бъдеш мръ..ца в леглото трябва да имаш сърце на такава бельото няма да те направи от мишка на котка.
  • 3 Даааа

    28 1 Отговор
    Бай Хаджия не е махнаджия.Е..еш не е. беш на к,ра времето минава.
  • 4 гощо

    4 4 Отговор
    Секси бельото е бяло,дантелено!!!
  • 5 Радо

    6 3 Отговор
    Аз по захабено/жълтеникаво си падам най-много!!!

    Коментиран от #6

  • 6 ЧАПРАЗА

    3 1 Отговор

    До коментар #5 от "Радо":

    ТО Е ЯСНО ЗА ПУМЯРЯРИТЕ МОЖЕ ДА НЕ УТОЧНЯВАШ И МИРИСА НА СТАР РАПАН НА СЛЪНЦЕ
  • 7 SхS

    11 1 Отговор
    Иии , бельото ми го потвърди...
    Разкрепостена съм ..
  • 8 Грую

    12 0 Отговор
    Не за червено, забравете за всякакво бельо!
  • 9 ЪРП

    7 1 Отговор
    ЕЙЙЙ, МНОГО ГИ РАЗБИРАШ НЕЩАТА БЕ ВЕНИ.......
    ПРАТИ ,КАКАТА ОТ СНИМКАТА, ПА СТОЙ ТА ГЛЕДАЙ ;-))
  • 10 дръндер

    8 2 Отговор
    И що пък червеното да не е секси ?! Не мога да ги разбера тия британци ! Червеното стои добре както на порочни блондинки, така и на знойни мургави красавици ! Черното не винаги стои добре !