30 Ноември, 2017 12:09 2 891 1

Динко откачи в Биг Брадър

  • биг брадър-
  • динко вълев-
  • луд-
  • динко от ямбол

Ловецът на бежанци раздава юмруци

Лют скандал се развихри в къщата на Биг Брадър, а Динко се оказа главно действащо лице.

Сблъсъците между Динко и Людмила Захажаева зачестяват. Рускинята хвана ямболията в тлъста лъжа и го изобличи пред останалите им съквартиранти. Захажаева разкри, че Динко краде цигари от съквартирантите и ги дава тайно на Луна. Нарече го "лъжец и предател".

Съвсем явно е, че Людмила и Луна въобще не мелят брашно и всяко добро дело към Луна вбесява майката на Албена Вулева.

След разкритието на Захажаева Динко се вбеси и започна да блъска с юмруци по масата, както и да крещи и обижда по-възрастната от него жена:

"Тихо, бе, балабайке! Аз съм купил това, какво искаш ти, бе?! Как ще ми казваш какво на кого да давам. Ти си дърта", развика се Динко. "Може да си ми баба, стара си, няма да говоря с теб", продължи той, дори след като Коцето се опита да го успокои.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 един

    16 4 Отговор
    Е хора, госпожата Захажаева е повече от отвратителна. Държанието й е типично за всички руснаци и рускини, намерили убежище у нас. Те определят, възпитават, правят характеристики, казват кое как трябва да бъде, организират лагери - ако не ми се подчиняваш, значи си против мене, всички на моя страна, другите заклеймени. Ти си такъв, онзи онакъв, изобщо непоносимо. В същото време сводници на Коцето и Линдарева. Стилът й на обличане е отвратителен, такива баби като нея, обслужват герантофилите в Европа, има сайт за това. Говори на хората, обута с клин и седи неприлично разкрачена, крайно грозно за млад човек, камо ли за дърта рускиня! Присъствието на тази възрастна жена е непоносимо! Фънки - като нея, само че нашенец. Не пести обиди и заклинания, но си е извоювал място на музикален велможа и всичко трябва да му е простено. Не пести обиди, но като нищо може да стане любима звезда на българина, той обича да унижава хората! Коцето се хили идиотски и уж се пази от настъпателната Линдарева. Родна картинка!