Last news in Fakti

6 Декември, 2017 11:30 2 334 3

Мъж загуби 4 зъба - електронна цигара гръмна в устата му (СНИМКИ)

  • електронна цигара-
  • пушене-
  • цигари-
  • експлозия-
  • загуба-
  • ямайка

Цигарата избухнала в устата му още при първото дръпване

24-годишен мъж от Ямайка загуби 4 зъба, след като електронната му цигара избухнала, докато пушел.

Мат Ямашита разказва пред местните медии как е отивал да играе баскетбол в местния парк, когато взел електронната си цигара. Още при първото дръпване от нея, тя избухнала в устата му и му избила 4 зъба, предава Daily Mail.

"Дясната ми ръка гореше, беше черна", разказва младият мъж. Той обяснил пред местните медии, че си купил цигарата онлайн преди половин година, но започнал да я използва едва седмица преди инцидента.

"Чух силно звънене в ушите и видях нещо като светкавица. След това просто плюех кръв и бях напълно шокиран.", разказва пострадалият.

Сега Мат има нужда от 40 шева в устата си и ще му бъдат сложени дентални импланти.

"Много съм благодарен, най-напред, както и благословен да съм изобщо жив след такова нещо.", завършва разказа си Ямашита.

Младежът смята да съди компанията - производител на електронната цигара.

Медиите все още нямат отговор от въпросната компания какво може да е причинило взрива.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ами

    8 1 Отговор
    Младежът не е ли чувал, че пушенето убива?
  • 2 Хихихи

    7 3 Отговор
    Това са пълни глупости. Ако си е взел от 5 долара може и нож да му извади даже. Аз пуша електронна цигара от две години и се чувствам страхотно. Но моите цигари са Мод устройства от по 200 лв, а течностите италиански и американски, от по 15 лв. шишенцето. Пушенето убива, бъдещето е в изпаряването!!!

    Коментиран от #3

  • 3 Кака Гинка

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "Хихихи":

    И аз така.Онлайн се продават какви ли не боклуци и най-малката беда е да попадне на нещо с изтекъл срок на годност.А тук явно става дума за менте - да беше си я купил от магазин,сега нямаше да четем това...