29 Декември, 2017 14:41 9 108 5

Криско наистина е женен - Цвети вече е Талева

  • криско-
  • кристиан талев-
  • рапър-
  • музика-
  • сватба

Любимецът на тийнейджърките вече е семеен

Гаджето на рапъра Кристиян Талев – Цветелина Петрова, призна публично, че двамата са сключили брак. Половинката на Криско направи това през социалната мрежа, като първо взе фамилията му - Талева, а след това публикува снимка с венчалната си халка.

Цвети вече има красива, голяма халка от бяло и жълто злато на ръката си. Такава има и Криско, но засега умишлено не я носи. Цвети публикува снимка в Инстаграм от сватбеното им пътешествие в Дубай, а нейни приятелки не пропуснаха да я поздравят в коментарите.

Месец преди романтичната им екскурзия красавицата смени името си в социалната мрежа от Петрова на Талева. Няма подробности за това къде и кога точно се е състояла сватбата и защо е цялата тази тайнственост. Звездната двойка нито потвърди, нито отрече слуховете.

Наскоро Криско призна в интервю, че е готов да стане баща и да си има семейство. Въпреки това, халка на ръката му нямаше, Цвети също не носеше брачния пръстен.

Цвети бе тази, която публично оповести новината за женитбата. На снимката ясно се вижда как красавицата позира с халката, пише "Галерия".

„Да, оженихме се. Крис неведнъж е казвал, че не обича сватби и затова го направихме тайно. Но вече не искам да се крия. Крайно време е фенките му, както и някои други особи да разберат, че Криско и аз сме семейство“, разкрила Цвети пред свои приятелки. Танцьорката визирала най-вече бившата приятелка на рапъра – плеймейтката Ася Капчикова. Въпреки че плеймейтката вече си има сериозен приятел, тя все още била влюбена в Криско.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 onq s konq

    22 0 Отговор
    Тая прецака всички останали кифли.
  • 2 човек и добре да живее се жени

    18 2 Отговор
    Тоя Криско не е ли малък да се жени ?
  • 3 Томи Белев

    17 7 Отговор
    Тоз Криско има много противна физиономия, нещо като на педофил , за музиката му няма да говоря
  • 4 Чурулик чурулик

    7 2 Отговор
    Жените обичат побърканите
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.