12 Януари, 2018 13:48 4 040 5

Любовна мъка помрачи празниците на Валя Ахчиева

  • валя ахчиева-
  • журналистка-
  • раздяла-
  • празници-
  • гадже-
  • французин-
  • париж-
  • отношения-
  • заменена

Популярната журналистка се разделила с половинката си точно преди Коледа

Валя Ахчиева е имала доста грижи, които са успели да помрачат коледните и новогодишните празници на популярната журналистка, твърди родното жълто издание "Уикенд".

Според изданието популярната журналистка е преживяла куп неудачи в любовта, които са вгорчили празниците ѝ, като вместо радост и семейно щастие, нова година й е донесла сълзи и тъга.

В последните месеци тя била в обтегнати отношения с гаджето си — около 60-годишен разведен лекар, който й поставил ултиматум да се премести да живее при него в Париж.

Ахчиева дълго време го размотавала, че ще се съберат, но накрая все пак избрала да остане в България, където има успешна кариера.

Французинът не бил очарован от решението й и преценил, че е най-добре да се разделят. Това официално се случило точно преди Коледа.

Макар раздялата да не била толкова неочаквана и тежка, Ахчиева напълно се шокирала и помръкнала, когато малко по-късно разбрала, че доскорошният ѝ любим е посрещнал Нова година в Алпите с нова жена до себе си — французойка, с която имал афера като студент.

Според жълтия вестник, родната журналистка си е дала сметка, че той най-вероятно е поддържал отношения и с двете от дълго време, което я потопило в мрачно настроение.

Валя Ахчиева се залюби с медика преди десетина година, а запознанството им било покрай нейната работа. Пленена от доктора, тв водещата пътуваше по 3-4 пъти в годината до Париж, за да е с него за по няколко дни. Той също е идвал от време на време в България, а всяко лято двамата заминаваха на 20-дневна почивка в някой луксозен курорт.

Изданието пише още, че лекарят, който е доста заможен, помагал и финансово на Валя. „За всеки рожден ден ми подарява много скъпо бижу и разкошна чанта”, не криеше щастието си тя.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Грую

    18 1 Отговор
    Няма страшно покрай предаването ще си намери някой крадец или измамник. Те друсат по-яко!
  • 2 pompev

    9 1 Отговор
    Да,ама кой ще помага финансово
  • 3 КЗК

    4 1 Отговор
    Че кой го интересива това!?!!?
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 уикенда

    4 1 Отговор
    Вижте кой е авторитетният източник - жълтият парцал на Дилян Пеевски, наречен с хубавата българска дума "Уикенд". Който е гледал предаванията на Валя Ахчиева, може с чиста съвест да каже, че тя е единствената останала независима разследваща журналистка в България, която рискува живота си от 20 години и последните й предавания са за лекарската мафия, за незаконния износ на лекарства за тежко-болни пациенти, за незаконния внос на горива с цел избягване на акцизи - все много доходоносни и покривителствани "от горе" дейности за милиарди. С този пасквил се опитват да я омаскарят, това е ясно за всеки мислещ човек! Защо Уикенд не напише нещо за "доктора" Доган, или за неговата подлога Карадая, който скоро научи български с тежък акцент и заваляне. Данеби доктора да не е имал любовници и няколко брака, защо не се поразровят на кого са боянските сараи и как са купени, ами резиденция Росенец на брега на морето? Ами Корнелия и приватизацията на Трансимпекс и големия апартамент от там, ами Марешки, когото Ахчиева разследваше за нелегален износ на лекарства? А забогатяването на Дилян Пеевски, неговият личен живот, майка му и нейните далавери и забогатяване, докато е била шеф на ТОТО-то? Нейните предавания са на тежка тематика, ровеща в организираната международна престъпност, с която никой не се справи и си посрещаме европредседателството с нея, като паразит. Много лесно е да се правят предавания от стила на Нова и Бтв, които се подмазват на властта, с теми - бабата н