Last news in Fakti

17 Януари, 2012 14:28 2 706 0

Жени Калканджиева става ТВ водеща

  • жени калканджиева-
  • телевизия-
  • станция нова

Жени Калканджиева става ТВ водеща. Красавицата е новото попълнение в екипа на „Станция Нова“ и ще води предаването „Съпругите“, разкри самата тя пред Факти.бг.

Телевизионното предизвикателство за Жени започва на 29 януари, когато е първото предаване с нейно участие.

За решението си да се застане пред ТВ камерите чаровната дама допълва: „В момента този формат е много успешен – не е жълт, което на мен ми харесва. Водещите не са с остър език и не тормозят своите гости. Точно това се харесва на хората“.

Жени Калканджиева ще си партнира с другата „съпруга“ Мая Савова. „Тя ще ми е опора, защото живо  предаване за първи път ще водя. Имала съм телевизионно предаване, но на запис“, каза шестата до красота в света.

„С Мая се познаваме от събития и мероприятия. Тя изглежда много мила и приятна. Мисля, че ще можем да се сработим. Искаме да водим чисти, непринудени разговори с популярни и известни личности“, допълни Жени Калканджиева.

Рокадата е свързана с напускането на титулярната водеща Вихра, която отива в ТВ7, за да поеме предаването „Споделено с“, водено от фолк певицата Камелия.

Въпреки новото си поприще, Калканджиева няма да изостави и модната си агенция. „През седмицата се отбивам там за няколко дни. Модната агенция е вече с установен екип, който работи без проблем“, допълва тя.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА